Lifestyle / Ostalo

Otkačeni party tramvaj najavio 20. Pannonian Challenge

Otkačeni party tramvaj najavio 20. Pannonian Challenge

Glasna glazba, ples i ushićeni glasovi u grafitima oslikanom tramvaju, ostavili su protekloga vikenda mnoge Osječane u čudu, ali su svi ubrzo shvatili da je ovaj jedinstveni, pokretni party ulicama zagospodario samo iz jednog razloga – kako bi na atraktivan način najavio jubilarni, 20. Pannonian Challenge.

Naime, do otvorenja najboljeg regionalnog festivala ekstremnog sporta je ostalo samo još 10 dana, a upravo to je savršeno nagovijestio ovaj tradicionalni party tramvaj, koji je na pogon hitova Hladnog piva, Leta 3, Debelog precjednika, Krankšvestera, Bad copyja i ostalih izvođača koji će uskoro zauzeti pozornicu Vege, pokazao kako će ekstremno dobra i adrenalinska zabava od 5. do 9. lipnja još jednom stanovati u skate parku na lijevoj obali Drave.

Ugodno druženje organizatora, partnera, sponzora i prijatelja festivala u party tramvaju donijelo je za vikend dašak odlične atmosfere s nadolazećeg, do sada najvećeg Pannonian Challengea, dok su oduševljeni Osječani na svakoj stanici dočekivali veselu ekipu, koja im je na Trgu Ante Starčevića vrlo rado demonstrirala i poneke zapanjujuće trikove na skateu i BMX-u. S druge strane, niti jedan putnik ovog party tramvaja nije imao suho grlo zahvaljujući Beck's i Hell napitcima, dok su s Čipi čips grickalicama svi uživali u predahu između pjesama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Od remize, preko Višnjevca, Bikare i Zelenog polja, party tramvaj Pannonian Challengea je u Osijek donio neprestani tulum, a dok je DJ hitovima najboljih regionalnih glazbenika samo najavio odlične žive svirke, lokalni ekstremni sportaši su trikovima pokazali mali djelić onoga što će se odvijati u skate parku, ujedno podsjećajući da se spektakl, koji počinje za samo 10 dana, nipošto ne smije propustiti, jer će tada najbolji svjetski vozači poletjeti zrakom u borbi za naklonost sudaca i publike.

Foto: Jasenko Drinić

   


Izdvojeno

Reci što misliš!