Lifestyle / Ostalo

Ljigavci stižu u Portanovu

Ljigavci stižu u Portanovu

Zabavni znanstveni pokusi i izrada slime ljigavaca siguran su recept za odličnu zabavu za najmlađe posjetitelje ovaj vikend u Portanovi.

Omiljena igračka 90-ih opet je postala popularna. Žuti, zeleni, plavi ili šljokičasti samo su neke od verzija koje možete napraviti i sami. A kako… naučit ćete ovaj vikend u Portanovi. Svaki mališan će reći da ne postoji bolji osjećaj nego kad napuniš posudu s ljigavcem pa radiš rupe u njemu ili kad ga razvlačiš po rukama ili kad ga stisneš pa ti prolazi kroz šake... Zato u subotu, 23. veljače dovedite svoje klince na fantastičnu kreativnu radionicu Izradi svog slime ljigavca u kojoj vas osim originalnih recepata za ljigavce iz kućne radinosti očekuju i ludo zabavni znanstveni pokusi. Radionica započinje u 17 sati i održat će se na 1. katu ispred Müllera.

Besplatan shopping za 25 slučajno odabranih posjetitelja

ljigavci portanova 3

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A saznajemo da je ovaj vikend i Portoš opet u akciji! Ima li uopće netko tko ne zna što se tada događa…!? Teško, ali za svaki slučaj da ponovimo. Kada je Portoš u akciji, to znači da će biti puno besplatnog shoppinga za posjetitelje koji se u tom trenutku nađu u Portanovi! Portoš ima običaj najmanje jednom mjesečno prošetati Portanovom i nasumično odabrane kupce na blagajnama trgovina nagraditi besplatnim shoppingom! Pa zar to nije divno!?

Ako idete za vikend u Portanovu, a trebali bi, imajte na umu da baš ovaj vikend Portoš časti shoppingom i nemojte se iznenaditi ako baš vas potapše po ramenu taman kada budete vadili novčanik da platite račun. Ako se to dogodi, ništa ne brinite – Portoš plaća račun umjesto vas!

Želimo vam uspješan shopping i dobru zabavu u Portanovi ovaj vikend!

  

Izdvojeno

Reci što misliš!