Lifestyle / Ostalo

Portanova u ožujku slavi 8. rođendan uz Nedu ukraden i Ivana Zaka

Portanova u ožujku slavi 8. rođendan uz Nedu ukraden i Ivana Zaka

Nismo se ni okrenuli, a već je prošlo 8. godina od otvorenja najvećeg shopping centra na našim prostorima. A ove rođendane ne slavi samo Portanova, već i njeni zakupci. Tako i Luckia Casino u Portanovi povodom ove velike proslave nastavlja tradiciju darivanja građana Osijeka velikim koncertima. Nakon što su proteklih godina ugostili mnoge velike glazbene zvijezde, ove godine pripremili su posebnu poslasticu – koncert prve damu estrade NEDE UKRADEN. Dva sata fantastične zabave uz njene najveće stare i nove hitove očekuje vas u subotu 16. ožujka od 21 sat u Luckia Casinu u Portanovi, a ulaz je, naravno, besplatan.

A za svoje posjetitelje Portanova je isplanirala najbolju rođendansku zabavu tjedan dana kasnije, a koja će trajati čak dva dana i to 23. i 24. ožujka.

Kako to i doliči ovakvom shopping centru, u Portanovi vas očekuje nezaboravan provod uz predstave, balon majstora i facepainting za djecu, preko Portoša koji će slučajno odabrane posjetitelje častiti besplatnim shoppingom, pregršt iznenađenja i nagrada kupce i posjetitelje, najukusniju rođendansku tortu, shopping s popustima te kao vrhunac subotnje rođendanske večeri besplatni koncert glazbenika koji posljednjih godina niže uspjeh za uspjehom, miljenika ženske publike – IVANA ZAKA.

portanova 0703 2

A baš prikladno vremenskim prilikama i temperaturama koje rastu, u trgovine u Portanovi su već stigle NOVE KOLEKCIJE koje najavljuju topliju proljetno-ljetnu sezonu. Od dnevnih, poslovnih do večernjih kombinacija – nove kolekcije nude komade s kojima ćete ovog proljeća blistati punim sjajem i pravo su osvježenje nakon sive zime.
A osim shoppinga, ovaj vikend imat ćete priliku u Portanovi učiniti i dobro djelo jer će biti održana još jedna u nizu akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji Portanove, Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek. Odazovite se pozivu, darujte krv i spasite nekome život, ove subote, 9. ožujka od 16 do 19 sati na 2. katu Portanove.

Vidimo se u Portanovi!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvojeno

Reci što misliš!