Lifestyle / Ostalo

Portanova vas voli!

Portanova vas voli!

Portanova vas voli… i zato vas svakom prilikom daruje, a kad se približava dan zaljubljenih – daruje vas još i više.

Portanova voli sve svoje posjetitelje, ali najmlađe možda ipak nekako najviše, pa im je i ovaj vikend pripremila odličnu zabavu. U nedjelju, 10. veljače u goste je pozvala Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka da potpuno besplatno u Portanovi izvedu još jednu prekrasnu dječju predstavu. Priča je to o malom jazavčaru Tobiji koji je nezadovoljan svojim izgledom i htio bi biti drukčiji. Hoće li uspjeti u svom naumu ili će ipak shvatiti da je najbolje biti ono što jesi pogledajte u Portanovi u nedjelju, 10. veljače u 11 sati.

Svake godine, već osmu godinu za redom, udruga Veliko srce malom srcu uz pomoć ljudi velikog srca uspijeva diljem Hrvatske organizirati Festival srca u Svjetskom tjednu prirođenih srčanih grešaka u djece koji se obilježava od 7. do 14. veljače. U nedjelju 10. veljače od 15 sati u Portanovi održat će se hvalevrijedna manifestacija na kojoj će nastupiti Osječki zumbići, Plesni klub KIK, Zumba kids i, na radost svih malih posjetitelja, zabavni mađioničar.  

Tobija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A ususret Valentinovu, danu zaljubljenih Portanova će pokazati da voli i one nešto starije. Sljedeći tjedan započinje novo darivanje na Facebook stranici Portanove pod nazivom „Mi vas volimo“. U suradnji sa Müllerom Portanova je pripremila vrijedne poklon pakete koji će razveseliti baš svakoga. Da biste saznali kako do nagrada pratite Facebook profil i web stranicu Portanove.

A kad smo već kod ljubavi i darova – pripremite se na vrijeme i odaberite svojim voljenima najbolji poklon za Valentinovo tako što ćete se već ovaj vikend uputiti u Portanovu u potragu za darovima. Zašto već sada!? Zato što sniženja još uvijek traju i dapače, penju se do vrtoglavih 70%.

  


Izdvojeno

Reci što misliš!