Lifestyle / Night life

Završen lov na NOVEMBEER-u 2

Završen lov na NOVEMBEER-u 2

Proteklog vikenda u Planu B održao se drugi po redu Novembeer – festival piva na kojem dominiraju popularna „craft“ piva.

Organizaciju i realizaciju potpisuju Kreativna Agencija Adverta i Plan B koji su i ovog puta posjetiteljima ponudili više od samog događaja. Gotovo tridesetak različitih piva iz nekoliko zemalja, bogat glazbeni program uz DJ Umba, DJ Klemenza te nastupe uživo bendova Seed Holden i DemeNtronomes, ambijentalno uređen prostor i ponuda opuštene i dobre atmosfere rezultirali su posjetom od nekoliko stotina posjetitelja koji su uživali u cijeloj priči i igranju svoje uloge.

Ne može se izdvojiti nešto posebno, detalj koji je bio drugačiji u ovoj skladnoj, odlično osmišljenoj i realiziranoj osječkoj priči, no ako bi se nešto trebalo izdvojiti, onda je to definitivno nastup DemeNtronomesa. Zagrebačka funk/jazz osmorka koja je prvi puta nastupila u Osijeku „zapalila“ je atmosferu i raplesala dobro raspoložene ljubitelje piva koji su iz rukava izvadili sve plesne asove koje su imali. Još više veseli činjenica da je ta pozitivna reakcija na malo „sofisticiraniji“ bend zapravo dokaz da Osječani vole kvalitetno, moderno, drugačije, samo im je to potrebno ponuditi.

Pratite i dalje događaje Kreativne agencije adverta putem njihove Web i Facebook stranice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: Marko Banić/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!