Lifestyle / Night life

Barka postaje BrodWay i potpuno mijenja koncept

Barka postaje BrodWay i potpuno mijenja koncept

Nedavno smo na našim društvenim mrežama objavili fotografiju popularne ''Barke'' koja se trenutno renovira. Budući da je ta objava pokrenula lavinu vaših komentara i upita odlučili smo malo istražiti o čemu se točno radi.

Tako smo doznali da je brod uskoro spreman ponovno ''isploviti'' i tako obogatiti društveni život Osječana. Kako neslužbeno doznajemo, Osijek bi mogao dobiti nešto novo, na dobro poznatome mjestu, ali ipak nešto potpuno drugačije!

Svi se sjećamo ludih partyja na Cocktail Barci gdje su se okupljale sve generacije Osječana, no sada je cijeli koncept zamišljen drugačije. Po našim saznanjima, već ovaj mjesec bi se trebao otvoriti lounge bar BrodWay u kojem ćemo moći popiti, zaplesati pa i nešto prigristi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

broadway 02

Ono što će razveseliti mnoge je informacija da će sadržajna ponuda novog mjesta zabave u Osijeku imati ''oznaku'' 21+. Na brodu će se slušati samo hitovi domaćeg i stranog glazbenog repertoara, bez onih ''istočnog melosa.'' U završnoj je fazi kompletno uređenje interijera i pitanje je dana kada će BrodWay ugledati svijetlo dana.

Vjerujemo da su ''šuškanja'' točna i da vrlo brzo možemo očekivati službene detalje na Facebook stranici koja je već kreirana.

SiB.hr

     


Izdvojeno

Reci što misliš!