Lifestyle / Night life

Koncert Kandžije i Golih žena na In Da Sofi

Koncert Kandžije i Golih žena na In Da Sofi

Uvijek širimo priču da je In Da Sofa ljubav. Ono što postižemo u suradnji s vama najbolji je dokaz da za zabavu, pozitivu, opuštanje, druženje i voljenje dob, spol ili bilo kakva urođena ili nametnuta razlika nije važna.

Važno je samo ono što osjećate u tom trenutku. Kreativna agencija Adverta će i dalje se truditi da s vama kreira samo najbolje osjećaje. Nakon poljubaca na zalasku koje smo pohranili u prvi oblak na terasi Iktusa prošlog vikenda, vrijeme je da nastavimo s nježnostima i predstavimo drugi oblak koji će biti spreman za upload i download ovog vikenda u petak i subotu.

Prvi oblak je preživio hakerski napad Vakule i njegovih kišnih kapljica te smo se stoga bolje pripremili i instalirali Sunčanu Škrinjarić kako bi bili sigurni da se slični napadi neće ponoviti. Vas pozivamo da budete dio plesne haljine žutog maslačka i pokažete svu raskoš pokreta koje vaše noge i guzovi skrivaju. Situaciju će vam uvelike olakšati Kandžija i Gole žene koji će svoj nastup imati u petak, 14. srpnja, a u subotu, 15. srpnja, asistent će vam biti DJ Oliver. Sve ostalo popunjavanje zraka dobrim zvukom i pozitivnim vibracijama odradit će DJ Kema.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

KANDŽIJA I GOLE ŽENE
Koju poslugu porat kada je u pitanju tinejdžerska hip hop senzacija iz Osijeka, maneken za volkcvagen polo, čovjek koji je opjevao Jelenu i otkrio da je zapravo Đuro i koji uz to sve još dolazi i sa svojim golim ženama. Evo, ne znamo ni sami, pišite nam vi kakva je to ljubav, nježni dodiri prstima ili poljupci na zalasku sunca koji će se ovog petka stacionirati na terasi restorana Iktus. Jedino što nam pada napamet je reći da će nastup Kanđžije i Golih žena biti jedna lijepa, intimna i blago erotična priča, puna suza radosnica koje će na oči natjerati poseban set koji je ovaj popularni bend pripremio samo za svoje Osječanke i Osječane. Super tajni sugovornik s kojim smo razgovarali oko najave ovog nastupa odao nam je da će končerto biti potpuno opušten, interaktivan kao didaktičke igračke za bebe od 18 mjeseci, poseban kao situacije kad su ti roditelji nedjeljnih jutra devedesetih rekli "ustani idemo u Mađu po trapista i vajkrema".

U maniri pravih profesionalaca vam sugeriramo da dođete što ranije i zauzmete svoju poziciju te tako ne propustite jedinstvenu priliku slušati omiljeni hrvatski bend u unikatnom aranžmanu. Vrata terace otvaramo u 18.00 sati, a upad je 25 kunića te uključuje konzumaciju odabranih pića na šanku.

Dođite na In Da Sofa @ Iktus i uživajte cijelu noć! Voli vas Adverta! :)

Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: @Adverta.io i Facebook događaj: IN DA SOFA: in da cloud / pohrani i dijeli osjećaje

  


Izdvojeno

Reci što misliš!