Lifestyle / Night life

IN DA SOFA: Zagrljeni, zagrljeni uz Doroteu, Kemu i DJ Yesha

IN DA SOFA: Zagrljeni, zagrljeni uz Doroteu, Kemu i DJ Yesha

Ovog vikenda završen je trotjedni ciklus pozitivnih i opuštenih In da sofa partija održanih na terasi Iktusa. Vikend zatvaranja režirali su u petak, Dorotea Zovko i Kema, dok je subotnje finale odradio DJ Yesh.

Prizori koji su dominirali, još jednom su oni s tisućama pozitivnih emocija na licima posjetitelja. Mnogi su odlučili pustiti Doroteju i Kemu da ih uz čaroliju vina, snagu piva i razigranost koktela vode kroz još jednu sofasticnu noć. Šarolika ekipa opet se ujedinila i prigrlila sve one koji su željeli odmor i zabavu ne razmišljajući o morskim žalovima, nego su Dravi dozvolili da im odnese brige na dno nekih dalekih mora i oceana.

Sličnu pozitivnu terapiju odradio je i DJ Yesh koji kao i ekipa od prethodnog dana, imao istu pomoć za razlijevanje čarolije po terasi Iktusa. Ples i grljenje rezultat su odlično selektiranih i umiksanih hitova za uživanje u zalasku sunca, pozdravljanju mjeseca i skakanju po zvijezdama. Priča koja je 2014. godine krenula kao poluprivatni party da se ekipa iz Adverte opusti i iskoristi ljepotu terase na Iktusu prerastao je u događaj koji svi žele posjetiti. Simbioza različitih tipova ljudi, nepostojanje generacijskoj jaza i niti jedan jedini incident rezultat su koji se može ostvariti samo ako je mentalitet stanovnika zdrav, a prema viđenom Osječani pucaju od zdravlja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz tri tjedna odvijao se festival dobre volje i prezentiranja grada, sugrađanki i sugrađana u pozitivnom svijetlu. In da sofa ne prestaje sa svojom misijom, već u petak u sklopu Osječke ljetne noći čeka vas novo kreiranje potresa lijepih emocija, a epicentar je Sakuntala park.

Za više informacija i najavu izvođača za nadolazeće vikende, pratite Facebook page: @Adverta.io

   


Izdvojeno

Reci što misliš!