Lifestyle / Moda

Modna kuća Mako je i ove sezone napravila vrhunsku kolekciju za žene

Modna kuća Mako je i ove sezone napravila vrhunsku kolekciju za žene

Ovogodišnja kolekcija za žene iz linije Divine by Mako , nosi naziv Summer energy  i  obuhvaća tri podlinije Divine-Divine city, Divine bussiness  i Divine Glam. Kako i sam naziv kolekcije govori,to je odjeća koja  budi energiju  i vraća duh svima koji ju nose.

Divine city su modeli za mlađu populaciju u popularnim mornarskim  prugastim printevima i neizostavnim printom već nekoliko sezona-tufnama.To su modeli jednostavnih linija, lepršavi i ugodni za svakodnevno nošenje i slobodno kretanje što je iznimno bitno mladim ženama.

Divine bussiness je linija namijenjena poslovnim ženama koje imaju svoj izgrađeni stil.Tu prevladavaju slozeniji  krojevi ne tako čistih i ravnih linija,  ove godine  u  neizostavnim monokromatskim printevima i za one ženstvenije cvijetnim printevima.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U podliniji Divine glam- prevladavaju elegantne crne haljine ukrašene čipkom, tilom,satenom i volanima.

Prigodne za svečane domjenke ,maturalne zabave, vjenčanja i ostale zabave.

Novost u ovoj liniji su culottes  hlače i  kombinezoni koji su must have ove sezone i jako popularne među trendsettericama .

Tvrtka Mako ostvaruje suradnju sa renomiranom tvornicom cipela Borovo na više razina pa je sasvim razumljivo bilo da su kombinacije Divine upotpunjene Borovo balerinkama iz linije My Ballerinas i svjetski poznatim startasicama.

Prekrasan modni nakit  izrađen u kombinaciji printeva iz kolekcije -Summer energy  i kamenja kao i do sada potpisuje  Chic art jewllery-Vlatka Andrlon.
Također neizostavni dio ekipe i osoba zadužena za prekrasne frizure - Tibor Vidaković iz  renomiranog  studija Sofija.

Za trendi  šminku ovaj put je zadužena Dragana Slatinac - vrlo uspješna make up artistica.


Novi član poboljšane Mako ekipe je fotograf Zoran Cindrić koji je svojim svježim idejama i entuzijazmom unio promjene u vizualni identitet Makoa.

Zvjezde Divine by Mako -Summer energy kolekcije su  glumica Ivana Gudelj koja je upravo briljirala u predstavi Tri sestre ,  “Divna” -Iva Vrselja  po mnogima najljepša mlada manekenka našeg grada i okolice, koja je osim uspješnih modnih poslova i glavno  lice spota “Divna” osječke grupe Vigor.

Naše božanstvene  Divine  su odlučile svoju relaksaciju pronaći u zagrljaju pedivnog  ladanjskog imanja Principovac  i povratiti energiju na golf terenima istog uz čašicu predivnog iločkog Traminca .Velebni  Pricncipovac  u vlasništvu iločkih podruma je prava oaza mira, savršeno mjesto za snimanje Makoove ljetne
kolekcije.

Zbog konstantnog napretka iželjom da sa svojim  kvalitetnim i udobnim modelima upoznamo što širi broj ljudi u Lijepoj našoj  bilo je potpuno izvjesno da osim glumica u svom izražaju imamo i jednu prekrasnu manekenku. Obje su mlade perspektivne osobe koje  uz ostatak ekipe osnažuju dušu i kulturu Osijeka  -podijelila je sa nama dipl. Inžinjerka tekstila i šef tehničke pripreme Makoa Ana Piskač-Dimitrijević.

Tvrtka je  putem natječaja za modnog asistenta  za ovo snimanje napravila i  iskorak prema blog inustriji i kao asistentice u kampanji zaposlila dvije mlade dame , poznatu osječku blogericu- blue turpentine - Viktoriju Druško i modnu znalicu Mariju Kovačić.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!