Moda

Moda

Muški halteri osvajaju svijet!

muski halteri

Mladi Slovenac Nik Vene uspio je muškarce uvjeriti da halteri nisu samo za žene. Prodaja mu cvate i pomalo, ali sigurno osvaja svijet. Opširnije u prilogu RTL televizije:

VIDEO
   

Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa škole osnova manekenstva

Midikenn model management – Osijek krenuo je s upisom novih grupa škole osnova manekenstva

Najuspješnija hrvatska modna agencija kroz svoju školu u Zagrebu i Osijeku mnogim djevojkama i mladićima pruža priliku da razviju i prezentiraju svoje kvalitete i potencijal, a onim najuspješnijima pomaže da velikim koracima zakorače na modnu scenu.

   

Mlada Ivana pomela konkurenciju na Portanova Fashion Inkubatoru

Na mladima svijet ostaje, a ako ćemo suditi prema mladosti koja se ovog vikenda prezentirala na osječkom Fashion Inkubatoru, za modnu budućnost nema brige. Najveću hrabrost pokazala je Ivana Janjić, koja je žiri osvojila - muškom kolekcijom.

VIDEO
   

Predstavljamo vam Osječanke koje će se borit za laskavu titulu Miss Supranational

uvodna miss

Predstavljamo vam dvije finalistice koje će predstavljati Slavoniju i Baranju na finalnom izboru Miss Supranational, koji će se održati na otoku Pagu 9. lipnja 2016. godine u prelijepom i raskošnom hotelu Luna Island.

FOTO
   

Modna kuća Mako je i ove sezone napravila vrhunsku kolekciju za žene

mako

Ovogodišnja kolekcija za žene iz linije Divine by Mako , nosi naziv Summer energy  i  obuhvaća tri podlinije Divine-Divine city, Divine bussiness  i Divine Glam. Kako i sam naziv kolekcije govori,to je odjeća koja  budi energiju  i vraća duh svima koji ju nose.

   

Osječka modna kuća Mako u HNK snimila svoju novu kampanju

mako hnk osijek 35

Modna kuća Mako, osječka tvornica pletenine i trikotaže  već tradicionalno zadnjih deset godina snima kampanje za svoje kolekcije na poznatim lokacijama u Osijeku.

FOTO i VIDEO
   

Mlada slavonska dizajnerica Suzana Koprivnjak snimila kampanju za debitantsku kolekciju ''Deer season''

koprivnjak2

Mlada slavonska dizajnerica Suzana Koprivnjak, pobjednica ovogodišnjeg natječaja LIFT by Perwoll, snimila je kampanju za debitantsku kolekciju simboličnog naziva „Deer season“.

   

Odabrani finalisti za 15. Portanova fashion incubator

portanova fashion

Odabrani su finalisti za 15. sezonu Portanova Fashion Incubatora, prvog i najutjecajnijeg natjecanja za mlade modne dizajnere koje će se održati 13. i 14. studenog u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Prema odluci stručnog žirija oni su Gabrijela Krešić, Kruno Jendrijev, Maria Krnić, Mirjana Klepić i Nino Sablić.

   

Yuniku se predstavio na Cro A Porteru

cap

Prošli se tjedan u zagrebačkom Jadran filmu održavao 25. Cro A Porter. Drugi ovosezonski modni događaj okupio je 24 dizajnera iz cijele Hrvatske. Jedna od njih bila je i naša poznata Osječanka Lidija Pihler sa svojim brendom Yuniku.

FOTO
   

Od nagradne igre na SiB-u do modnih pista Londona

Od nagradne igre na SiB-u do modnih pista Londona

Donosimo vam priču koliko jedna obična nagradna igra može promijeniti nečiju budućnost. Mlada Julija Babić odigrala je nagradnu igru na našem portalu i nakon toga sve se promijenilo.

FOTO
   

H&M-ova inicijativa prikupljanja odjeće od sada u svim prodavaonicama u Hrvatskoj

hmotvorenj400

H&M je prvo modno poduzeće koje je pokrenulo inicijativu prikupljanja odjeće na globalnoj razini. Od veljače 2013., naši kupci na svim tržištima imaju mogućnost predati rabljenu odjeću u H&M prodavaonice. U Hrvatskoj, inicijativa se prvotno provodila u odabranim prodavaonicama. Od sada, projekt se proširuje na svih 12 H&M prodavaonica.

   

Predstavljena druga kolekcija osječkog modnog brenda Lukabu

lukabu 400Večeras je u okviru modnih aktivnosti Portanove na drugom katu trgovačkog centra predstavljena druga modna linija novog modnog branda Lukabu pod nazivom Vamp Women.

   

Second hand shopovi sve popularniji u Osijeku!

second400

Second hand shopovi sve su posjećeniji butici odjećom u posljednje vrijeme.

   

FOTO: AVE Fashion Store kolekcija proljeće/ljeto 2012

avefashionfoto400Što se dogodi kada jedan respektabilan multibrand store u okviru fashion projekta angažira uspješnog fotografa i nekoliko komada muškaraca koji nemaju veze s modom te jedan komad od žene? Dogodi se odličan finalni proizvod!

   

Stranica 1 od 2

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja