Lifestyle / Koncerti

13. i 14. rujna

Kako to UFO u rujnu?! Kako to?!

Kako to UFO u rujnu?! Kako to?!

Urban fest Osijek se vraća u grad, poput Lessi nakon godina lutanja, smirio se te kao i protekle dvije godine, odlučan je zabaviti vas sve više nego ikad prije.

Prošlogodišnji termin pokazao se sjajan za završetak ljetne sezone i ublažavanje stresa koji donosi povratak intenzivnijim radnim navikama, stoga si rezervirajte sredinu rujna, točnije 13. i 14. i sletite kod Katakombi na Lijevoj obali Drave.

Organizaciju festivala još jednom će provesti Kreativna agencija Adverta s ciljem da se nadmaši prošlogodišnja posjeta, proširi još bolji glas o sjajnom festivalu i najvažnije, da se publika nezaboravno provede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Publika je ono što pokreće, piše i realizira svaku dobru priču, pa tako i priču o Urban fest Osijeku, velikom open air festivalu urbane glazbe koji će kroz 2 dana ugostiti mnoga velika koncertna, ali i klupska imena. 

Za početak, sačuvajte si datume 13. i 14. rujna, a ako se da nazrijeti ime jednog od headlinera, tad bi to mogao biti splitski Vojko V jer organizatori slikovito kažu: "Nećemo vam odati ime ni jednog headlinera, jer jednostavno Ne može!, koliko god se vi pitali Kako to?! možemo učiniti"


Izdvojeno

Reci što misliš!