Lifestyle / Koncerti

Bogato festivalsko ljeto u Osijeku najavljuju Urban, Brkovi i Psihomodo Pop

Bogato festivalsko ljeto u Osijeku najavljuju Urban, Brkovi i Psihomodo Pop

Pannonian Challenge i ove godine dovodi najzanimljivija imena urbane glazbene scene koji će osječkoj publici pružiti vrhunski provod zadnji vikend u svibnju.

Osim najavljenih headlinera ovogodišnji Pannonian predstavlja još neka zanimljiva glazbena imena. Tako će se na popisu izvođača uz Urbana, Brkove i Psihomodo Pop naći i M.O.R.T. – beskompromisni punk – blues band iz Sinja, a nakon njih na pozornicu festivala stat će DJ Flegma.

LADY LEE  - osebujna DJ-ica na velikom finalu ovogodišnjeg Pannonian Challengea

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lady Lee ikona je međunarodne glazbene scene, a nastupala je u nekim od najpopularnijih noćnih i beach klubova diljem Azije, Sjeverne Amerike i Europe. Ova zanimljiva DJ-ica 2017. godine svoju mjuzu vrtila je na dva zanimljiva festivala - Miami Music Week i Exit Festival. Lady Lee podijelila je pozornicu sa svojim mentorima DJ Snake, Lucianom, Robin Schulzom, Bobom Sinclarom i techno legendom DJ Svenom Väthom. Prema DjaneMag.com ova beogradska DJ-ica svoje je mjesto pronašla među svjetskim glazbenicima, a zbog svoje dinamičnosti, šarma i vještina snažno se penje među top 50.

Osim Brkova i Lady Lee u subotu nastupa i KAL – Rock' n 'Roma bend koji od svojih početaka do sada broji preko tisuću nastupa pred domaćom i stranom publikom.

Ovaj glazbeni trojac nastupa u subotu, 2. lipnja, a veliko subotnje finale najvećeg festivala ekstremnih sportova zatvorit će osječki DJ Sly.

Ulaznice po simboličnoj cijeni od 20 kuna moći će se kupiti na sam dan koncerta na ulazu u Vegu.

Vijesti o glazbenom programu festivala pratite na službenim kanalima Pannonian Challengea.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!