Lifestyle / Koncerti

Petar Grašo u subotu u Osijeku

Petar Grašo u subotu u Osijeku

Za samo dva dana, u subotu, 5. svibnja, Petar Grašo, stiže u Osijek, gdje će održati veliki koncert u dvorani Gradski vrt, s početkom u 20:30! Slavonska publika s nestrpljenjem iščekuje Grašin dolazak u Osijek, a koncert se održava u sklopu Grašine velike turneje po arenama i velikim dvoranama širom Hrvatske.



Neposredno prije polazak u Osijek, Grašo je komentirao predstojeći koncert.

„S velikim nestrpljenjem očekujem osječki koncert! Moji koncert na ovoj turneji, pa tako i osječki, koncipirani su tako da kroz dva sata vremena sa svojom publikom prođem kroz sve hitove uz koje smo zajedno odrastali ovih prvih 20 godina. Produkcija je doista velika, od razglasa i rasvjete, do brojnih glazbenika na bini. Atmosfera na dosadašnjim koncertima od Arene Zagreb, pa do posljednjeg, u Areni Varaždin bila je fenomenalna i nadam se da će jednako biti i u Osijeku“, kazao je popularni pjevač.

Ulaznice su po cijenama od 90 kn za parter i 110 kn za tribine, dostupne su u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa i na lokacijama: Caffe bar Pit Line, Hotel Waldinger,  Lounge bar Waldinger – Portanova. Također, ulaznice se mogu kupiti i na sljedećim prodajnim mjestima:  Baranja: TZ Bilje, Našice: Hotel Park Panolija, Đakovo: FILM caffe, Vinkovci: Fitness centar ZARA.

 
 


Izdvojeno

Reci što misliš!