Lifestyle / Koncerti

Dino Merlin: Najveći open-air spektakl ovog ljeta u Slavonskom Brodu

Dino Merlin: Najveći open-air spektakl ovog ljeta u Slavonskom Brodu

Svjetska turneja HOTEL NACIONAL Dine Merlina 23. lipnja dolazi na jednu od najljepših otvorenih pozornica u Hrvatskoj – Tvrđavu Brod. Pripreme za veliki ljetni open-air koncert neponovljivog Dine Merlina su u punom jeku i, iako je do susreta s publikom preostalo malo manje od dva tjedna, Slavonski Brod je već sada sav u znaku ovog dugo najavljivanog spektakla.

Čuven po tome da neumorno radi kako bi svojoj publici pružio nešto novo, svi oni koji tu večer budu u sasvim posebnom ambijentu Tvrđave Brod, doživjet će jedinstvenu glazbeno-scensku čaroliju kakvu samo priređuje Merlin: osvježena set lista posebno pripremljena za ljetnu sezonu i velika produkcija obogaćena specijalnim efektima. Pod palicom ovog karizmatičnog umjetnika 23.6. će sve to biti pretočeno u nezaboravnu večer pod zvijezdama.

Ususret svom prvom koncertu ovog ljeta i to baš u Slavonskom Brodu, poručio je: „Ovog mjeseca naš put oko svijeta se polako vraća kući. Dugo se nismo vidjeli i imam puno toga da vam ispričam. Jako se radujem našem susretu 23.6. na samom početku još jednog dugog toplog ljeta...''

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dino Merlin je najistaknutiji bosanskohercegovački autor i jedna od najvećih i najpopularnijih muzičkih zvijezda u ovom dijelu svijeta, o čemu svjedoči preko 700 000 posjetitelja aktualne svjetske turneje “Hotel Nacional”, brojni rasprodani koncerti i oboreni rekordi posjećenosti, te glazbeni uspjesi istoimenog albuma koji je zauzeo visoko 8. mjesto na Billboard World Albums ljestvici.

Budite dio ovog velikog open-air spektakla, koji već sada obećava da će biti najveći muzički događaj ljetnog kalendara 2018. u ovom dijelu Lijepe Naše!

Ulaznice za predstojeći spektakl mogu se kupiti i na ovim prodajnim mjestima:
- Slavonskom Brodu, u pubu “Kuća piva”,
- Osijeku, u Hotelu Waldinger
- u Đakovu, u caffeu “Cinema”.

Također, ulaznice su još uvijek u sustavu Ticketshop.hr kao i na prodajnim mjestima servisa Ticketshop.hr. Sve informacije o turneji "Hotel Nacional" potražite na www.dinomerlin.com/turneja

  


Izdvojeno

Reci što misliš!