Lifestyle / Koncerti

Oni zajedno imaju 27 MILIJARDI i dolaze na ovogodišnji EXIT! Pogledaj VIDEO i pridruži im se!

Oni zajedno imaju 27 MILIJARDI i dolaze na ovogodišnji EXIT! Pogledaj VIDEO i pridruži im se!

Ostalo je još samo tri tjedna do Exita, službeno najboljeg europskog festivala, koji će ove godine na jednom mjestu okupiti neke od najvećih svjetskih zvijezda uz dugačak popis pjesama s vrhova top lista, i onih koje su obilježile cijele žanrove i bile himne generacija, koje zajedno broje nevjerojatnih 27 milijardi YouTube pregleda!

Na Petrovaradinsku tvrđavu od 12. do 15. srpnja dolazi preko dvije tisuće akreditiranih umjetnika iz više desetina zemalja svijeta, a predvode ih globalni glazbeni fenomen koje mediji i poznati nazivaju “Beatlesima naše generacije”, grupa Migos, najveći hitmaker planeta David Guetta, živa ikona suvremenog doba Grace Jones, svjetski DJ no. 1 Martin Garrix, hip-hop superstar French Montana, revolucionarna indie-rokerica Alice Merton, kralj iz najveće reggae dinastije i osmostruki dobitnik Grammyja Ziggy Marley, avangardna art-pop autorica Fever Ray te rock kantautorica s trenutno najvećom svjetskom baladom Laura Pergolizzi - LP!

Na tvrđavu dolazi i današnji najznačajniji novi punk bendovi Slaves i Idles, hardcore legende Dog Eat Dog i Madball, čuveni aktivistički rapcore bend Asian Dub Foundation, nova trip-hop senzacija Sevdaliza, ali i producenti iza najslušanijih plesnih hitova koji su osvojili svijet u posljednjih par godina Jax Jones, Ofenbach, ZHU, Disciples, Elderbrook, Burak Yeter, Mahmut Orhan, Delta Heavy i brojni drugi! Istovremeno, i svjetski čuvena mts Dance Arenu ove godine ima "All-Stars" postavu s čak 15 headlinera među kojima su Nina Kraviz, Solomun, Maceo Plex, Richie Hawtin, Adam Beyer b2b Ida Engberg, Joseph Capriati, Amelie Lens, Boris Brejcha, Guy Gerber, Ben Klock, Rødhåd, Carl Craig, Kölcsh, Tale of Us, ali i mnoge druge vedete elektronske glazbe, kao što su predvodnici No Sleep Novi Sad pozornice Helena Hauff, Daniel Avery, DJ Tennis, Mike Servito, Craig Richards, Midland, Tin Man, Nikita Zabelin, Red Axes, Giorgio Gigli, Nicolas Lutz... Pogledajte tko će sve nastupiti na preko 40 zona i pozornica, podijelite ovaj video na svoj Facebook profil uz hashtag #ExitFreedom najkasnije do 7. srpnja i automatski možete osvojiti ulaznice, VIP backstage iskustvo i druge sjajne nagrade!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

EXIT Festival 2018 - Greatest Hits

Ono po čemu je EXIT poznat na svjetskoj festivalskoj sceni je krajnja glazbena raznolikost pa će u ovogodišnjem miksu žanrova i stilova publika moći uživo doživjeti hitove koji se ne skidaju s radio stanica i pjesme koje su osvajale najvažnije svjetske top liste, od kojih su neke prebacile i vrtoglavih milijardu YouTube pregleda! Tu se nalaze neke vječne pjesme koje su ostavile neizbrisiv trag u glazbenoj povijesti, ali i one koje upravo sad diktiraju neke nove trendove. Jednom od najvećih svjetskih producenata i DJ-eva Davidu Guetti milijunske brojke nisu strane, jer je u karijeri prodao preko 50 milijuna albuma, a njegovi hitovi, među kojima su “2U” i “Titanium”, broje preko nevjerojatnih 9 milijardi YouTube pregleda, dok je njegov mlađi kolega Martin Garrix, s kojim je nedavno snimio hitove “So Far Away” i “Like I Do”, najmlađi dobitnik priznanja za najboljeg svjetskog DJ-a! Legendarna Grace Jones ostavila je neizbrisiv trag u glazbi s hitovima “Pull Up to the Bumper”, “Libertango” i “Slave To The Rhytm”, ali i u drugim granama umjetnosti, dok je senzacionalni hip-hop sastav Migos oborio rekord Beatlesa star 54 godine kada su se s vrtoglavih 15 pjesama istovremeno našli na američkoj top-listi! Uz apsolutne ikone glazbene scene 21. stoljeća Fever Ray i osmostrukog Grammy dobitnika Ziggyja Marleya, na Exitu slušat će se i vodeće kantautorice Alice Merton sa zaraznom pjesmom “No Roots” i LP s nezaobilaznim hitom “Lost on You”, kao i trenutno jedan od najtraženijih repera French Montana.

Kompleti ulaznica za EXIT s popustom od 50% samo do 2. srpnja!

Četverodnevne ulaznice za EXIT (12.-15. srpnja) u prodaji su po aktualnoj cijeni od 469 kn, što je čak 50% popusta u odnosu na finalnu, još samo do ponedjeljka, 2. srpnja do kraja dana! Za one koji planiraju provesti tek jednu od svih četiri noći na tvrđavi, u prodaji je i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po aktualnim cijenama od 190 kn po danu. Ulaznice se prodaju na Ticketshop i Entrio prodajnim mjestima, a na stranici službene turističke agencije exittrip.org, dostupni su i paketi koji uz ulaznice, sadrže i opcije za smještaj i prijevoz do festivala.

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!