Lifestyle / Koncerti

Vatra će u travnju zapaliti Gradski vrt

Vatra će u travnju zapaliti Gradski vrt

Ako u Gradski vrt stavimo najbolje gimnastičare svijeta, voditelja s titulom Cara i izvrsnu publiku, malo će nedostajati da atmosfera dođe do samog usijanja.

Da se to i dogodi, pobrinut će se Vatra, najnagrađivaniji hrvatski bend, koji će dvoranu ''zapaliti'' izvedbom svojih hitova. Koncert je poklon Grand prixa u Osijeku koji će se u tim trenutcima održavati u Gradskom vrtu.

Ivan Dečak, jedan od članova žirija popularnog TV showa The Voice, i ekipa iz Vatre, u petak 29. travnja održat će u dvorani Gradski vrt koncert u sklopu Grand prixa Osijek 2016 Žito Challenge cupa.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Crni mačak, brojni Porini, ali i nagrada kompanije Fender za doprinos rock glazbi su šlag na tortu uspjeha benda Vatra. To je jedini bend koji se može pohvaliti i da je prvi u Hrvatskoj, i jedan od rijetkih bendova u svijetu, održao koncert tijekom komercijalnog leta avionom.

S velikim hitom Tango, Vatra je oborila sve rekorde dužine ''plesanja'' po glazbenim top listama u Hrvatskoj – na samom vrhu pjesma je provela pola godine.

Na svoje koncerte bend putuje u ''vatrenom vozilu'' čiji je dizajn osmislio jedan od obožavatelja

Vatrini najveći hitovi Tango, Saturn, Vrati se, Sunce, Tremolo, Bilo je dobro dok je trajalo i Jantar uživo zvuče još bolje! Sigurno ne želite to propustiti i zato rezervirajte 29. travanj za uživanje u izvrsnoj glazbi, a nakon toga i u najvećem gimnastičkom spektaklu u regiji!

   


Izdvojeno

Reci što misliš!