Lifestyle / Koncerti

TSK vas pozivaju na koncertnu promociju albuma ''To nisam ja''

TSK vas pozivaju na koncertnu promociju albuma ''To nisam ja''

Dugo očekivani album prvijenac sjajnih mladih slavonskih tamburaša je svjetlo dana ugledao u prosincu prošle godine, a 29. veljače će, na veliku radost njihovih brojnih fanova, biti održana koncertna promocija istog.

Dečki su ostavili taman dovoljno vremena da brojna publika nauči sve stihove njihovih hitova poput „To nisam ja“, „Da mi te jutrom buditi“, „Komadić vjetra“ i „Nemir“.

Koncert će se održati u osječkom kinu Urania, a s obzirom na interes, ulaznice će brzo planuti.

Ivanu Renduliću, Božidaru Grgiću, Vjekoslavu Filipoviću, Vjekoslavu Gregiću i Davoru Mihaljeviću će se na pozornici pridružiti i gosti iznenađenja, a možda i neka sretna obožavateljica dobije priliku na duet sa ovim sjajnim momcima. Ako već ne duet, onda zasigurno potpisani primjerak albuma s posvetom koji će se te večeri prodavati po promotivnoj cijeni.

Provedite s nama nezaboravnu tamburašku večer uz TSK u osječkom kinu Urania, 29. veljače u 19:30!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice po cijeni od 60 kn možete kupiti na blagajni kina Urania, a svoja mjesta možete i rezervirati putem telefona 031 205 501 (9-16 h), 031 205 507 (blagajna kina, iza 17 h). Putem email-a: [email protected] i [email protected] ili putem Facebook profila (Kinematografi Osijek page i grupa).

[important title=NAGRADNA IGRA]Poklanjamo vam 2x1 ulaznicu za koncert. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u komentare upisati: SiB.hr me vodi na koncert Tamburaša slavonske krvi!

DOBITNICE:
Aleksandra Velić
Bernardica Budrovac[/important]

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!