Lifestyle / Koncerti

Tony Cetinski u ožujku u dvorani Gradski vrt

Tony Cetinski u ožujku u dvorani Gradski vrt

Jedinstveni glazbeni velemajstor Tony Cetinski na press konferenciji održanoj u zagrebačkoj Areni najavio je veliki koncert koji će se u istoj dvorani održati na Dan žena 08.03.. Uz već najavljeni koncert u beogradskoj Kombank Areni 05.03., Tony je okupljenima otkrio mjesto i datum trećeg velikog koncerta koji će održati u deset dana.

Naime, četiri dana nakon zagrebačkog koncerta, subota 12.03.2016., Tony će nastupiti u Gradu na Dravi, Osijeku. Ulaznice za koncert u dvorani Gradski vrt u prodaji su od danas putem sustava eventim.

Sam Tony u druženju s novinarima otkrio je kako se iznimno veseli i jedva čeka nastupe u Areni Zagreb, te u Beograd i Osijeku, a posebno mu je drago što će kao gosti na sva tri koncerta nastupiti i dečki iz Pravila Igre, koji su kako sam kaže, 'u samo par mjeseci napravili izniman uspjeh sa svoje četiri pjesme'.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz Tonyja Cetinskog na pressici su bili i dečki iz Pravila Igre koji su ponovili 'kako su počašćeni što imaju prigodu nastupiti sa Tonyjem na koncertima u sklopu turneje'.

Na druženju u Areni Zagreb još jednom je naglašen humanitarni apekt nastupa u Zagrebu. Naime, jedan euro od svake kupljene ulaznice za zagrebački koncert biti će doniran u fond Međunarodne organizacije Europa Donna, za kupnju aparata za jednokratno zračenje žena oboljelih od raka dojke. Na press konferenciji bila je i predsjednica Udruge 'Europa Dona' Vesna Ramljak, koja je ovom prigodom okupljenima rekla više o samom radu, ali se i zahvalila Tonyju i cijelom njegovom timu što su prepoznali potrebe i cijene rad Udruge.

U iščekivanju novih vijesti iz ekipe Tonya Cetinskog uživajte u singlovima ‘Mjesečar’ i 'Vjera Nevjera' u izdanju Hit Recordsa.

Do tada ulaznice za jedan od koncerata Tonyja Cetinskog koji ne smijete propustiti, Beograd 05.03., Zagreb 08.03. i Osijek 12.03., osigurajte putem sustava Eventim.

[important title=NAGRADNA IGRA]Organizatori koncerta poklanjaju 5x1 ulaznicu za koncert. U komentar upišite: Lajkam www.fb.com/sib.hr jer me vodi na koncert Tonija Cetinskog!

Dobitnici su: Ana Lovrić, Tomislava Periša, Toni Delić, Marija Kunac i Matej Jelavić[/important]

  


Izdvojeno

Reci što misliš!