Lifestyle / Kino

Tjedni kino program 7.4. - 13.4. - Završetak Revije francuskog filma

Tjedni kino program 7.4. - 13.4. - Završetak Revije francuskog filma

Posljednji je tjedan prikazivanja Revije modernog francuskog filma po izboru gledatelja. Što su poklonici jedne od najboljih svjetskih kinematografija za vas odabrali, pogledajte u kinu Urania, svaki dan s početkom u 19:30 h po posebnoj cijeni od 15,00 kn.

Uz istu cijenu pogledajte i reprizu animiranih sinkroniziranih crtića Ledeno doba 3, Madagascar 2 i Kung Fu Panda, obzirom da na velikim filmskim platnima uskoro kreću nove zgode naših ljupkih likova.

Već od sljedećeg filmskog tjedna, 14.4. premijerno pogledajte animiranu avanturu plavog makao papagaja „Rio" prepoznatljivog potpisa tvoraca filma "Ledeno doba".

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim revije i dječjih filmova, u kinu Europa pogledajte i premijeru urnebesne komedije „Pušteni s lanca" (Hall Pass) koja na komičan način prepričava 7 dana daleko od monotonije obiteljskog života dva oženjena muškarca. No, ono o čemu često sanjarimo, najčešće je sve samo ne savršenstvo iz naših snova, u što će se i ovaj dvojac vrlo brzo uvjeriti.

U kinu Urania možete pogledati ekranizaciju prvog romana „Millennium trilogije" autora Stieg Larssona. Trilogija je postala svjetska senzacija nakon smrti autora , a filmska adaptacija 'Muškaraca koji mrze žene' proglašena je europskim filmom godine. Film je proglašen 'neodoljivim trilerom s rijetkom kvalitetom da ima heroinu koja je fascinantnija nego priča', te 'hipnotičkim filmom koji ti zalazi pod kožu.' (www.filmski.net)

Druga dva nastavka 'Kule u zraku' i 'Djevojka koja se igrala vatrom' prikazati će se u narednim filmskim tjednima.

Najavljujemo...

Mi smo uvijek pomalo drugačiji i sve vam češće nudimo dodatne sadržaje kako biste što kvalitetnije proveli svoje slobodno vrijeme.

Tako 12. travnja u kinu Europa s početkom u 18:00h uz cijenu od svega 10,00 kn možete pogledati neobičan performans bečkog Teatra Caprile „Helvers Nacht". Predstava će se izvoditi na izvornom, njemačkom jeziku autora predstave, a kako onima koji jezik nedovoljno poznaju dolazak ne bi bio uskraćen, biti će osiguran govornik koji će vas upoznati sa sadržajem i radnjom koja će se izvoditi na pozornici.

Rundek Cargo Trio «Plavi avion» polijeće 28. travnja u 21:00h u udobnim sjedištima kina Europa. Osim što ćete se dobro zabaviti, za vrijeme «leta» moći ćete konzumirati pivce našeg sponzora. Kad čujete „Joy of life" sigurno odmah pomislite na Tuborg, zar ne? :-D

Obzirom na sveopće oduševljenje Rundek fun kluba, predlažemo da ulaznice za koncert Darka Rundeka preuzmete do 15.4.2011. dok su još u pretprodaji na blagajnama kina Urania, kina Europa, caffe barova Big Ben i San Francisco i TZ Grada Osijeka.

Obećavamo vam dobru zabavu.

Vaši Kinematografi Osijek d.d.

[span class=attention]Detaljni raspored tjednog kino programa pogledajte OVDJE[/span]


Izdvojeno

Reci što misliš!