Lifestyle / Kino

Caffe Bar Trica – Prikazivanje filma „The Art of Flight"

Caffe Bar Trica – Prikazivanje filma „The Art of Flight

Trica vas pozina na druženje i prikazivanje filma "The Art of Flight". Poklonici bijelih padina, strastveni snowboarderi i ljubitelji udobnih kino-sjedala dosad su u 21 državi svijeta, od premijere u New Yorku 5. rujna, mogli uživati u dugoočekivanom filmu „The Art of FLIGHT".

Film koji snowboarding podiže na sasvim novu razinu! Film je sniman na nevjerojatnim lokacijama (Jackson Hole, Aljaska, Aspen, Patagonija, British Columbia), a u njemu se pojavljuju Travis Rice, John Jackson, Mark Landvik, Scotty Lago, Jake Blauvelt, Nicolas Muller, Gigi Ruf, DCP i Pat Moore, zvijezde snowboarding scene u novim avanturama!

Red Bull Media House i Brain Farm Digital Cinema napravili su sjajan filmski uradak u kojemu ćete sigurno uživati! „The Art of Flight" objedinjuje snježnu akciju punu adrenalina, pomalo zastrašujuće avanture i neizbježne trenutke drame, gledateljima pružajući nevjerojatno iskustvo - dajući im osjećaj kao da su i sami sudjelovali u svemu što su vidjeli na velikom platnu... i ne samo na velikom platnu, jer film izlazi na DVD-u i Blu-rayu™, možete ga preuzeti s iTunes-a Samo sat vremena nakon što se pojavio na iTunes-ima, prvi su gledatelji film ocijenili sa pet zvjezdica, a „The Art of Flight" je dosegao i najveći broj preuzimanja od svih sportskih sadržaja dostupnih na ovoj platformi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Više informacija potražite na:
www.artofflightmovie.com

Red Bull 15 kn
Red Bull + 2 vodke Wyborowa 25kn

 


Izdvojeno

Reci što misliš!