Lifestyle / Kino

Vukovar film festival i u Osijeku

Vukovar film festival i u Osijeku

Od 22. do 27. kolovoza filmoljupci dolaze na svoje jer u Vukovaru festivalska ljetna kina u četiri grada na deset lokacija otvara jubilarno, deseto izdanje Vukovar film festivala. Krema bogatog programa ima okus najjačih svjetskih A-festivala odakle nam stižu sami laureati i potencijalni kandidati za ovogodišnju nagradu Oscar.

Pozivamo vas na projekcije filmova u sklopu Vukovar Film Festivala, koji će se u kinu Urania održavati od 23.- 27.8. s početkom u 20 sati. Cijena ulaznice je snižena i iznosi 20 kn, a može se kupiti i voucher za svih 5 filmova iz ciklusa po cijeni od samo 50 kn.

Raspored projekcija je idući:
„Kolonija“ 23.8.2016.
„Aladinove nove avanture“ 24.8.2016.
„Suburra“ 25.8.2016.
„Neboder“ 26.8.2016.
„Truman“ 27.8.2016.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Europskih velikih pet“ popratni je program ovogodišnjeg desetog izdanja Festivala koji čine filmovi izvan konkurencije. Ove godine je Festival dobio i veliko priznanje u suradnji s Ministarstvom kulture RH koje je pomoglo da prvi u Hrvatskoj dobije prestižnu oznaku kulturnog projekta unutar europske strategije za podunavsku regiju – Danube Region Strategy. Postanite i vi dio ove priče i dođite pogledati festivalske filmove u kino Urania.

Vukovar Film Festival – Festival podunavskih zemalja ove će se godine održati od 22. do 27. kolovoza te će, kao i svake godine, biti prepunfilmskih i glazbenih doživljaja i to ne samo u Vukovaru već i u Osijeku, Valpovu, Belom Manastiru i Vučedolu. Kao i prethodnih godina, i ove će godine na festivalu biti premijerno prikazani brojni vrhunski filmovi, osvajači nagrada na festivalima u Cannesu, Berlinu, Karlovym Varyma itd. poput „Julieta“ Pedra Almodovara, „Cafe Society“ Woodyja Allena, „Gdje je sljedeća invazija?“ Michaela Moorea, 2 nova filma kultnog redatelja Jima Jarmuscha „Paterson“ i „Gimmie Danger“ te brojni drugi.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!