Lifestyle

brojni popusti

Savršena kombinacija: nove kolekcije + Portastična srijeda

Savršena kombinacija: nove kolekcije + Portastična srijeda

Prva srijeda u listopadu je sutra, 2. listopada, a to znači samo jedno – portastični popusti u trgovinama Portanove su spremni!

Nove kolekcije omiljenih brendova preplavile su Portanovu što čini raj za oči svima koji žele osvježiti svoje ormare najnovijim modnim trendovima, a samo sutra – prve srijede u mjesecu, to mogu učiniti i po fantastičnim cijenama.

Popusti vas očekuju u više od 60 trgovina, a kreću se od 10% pa do čak 70%.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskoristite 20% popusta u trgovinama Shooster, ShoeBeDo ili Jordie's gdje dodatnih 20% popusta možete ostvariti na sve artikle koji su već sniženi za 50%. 40% popusta dobit ćete na drugi jeftiniji artikl u Massu, a 50% popusta na cijeli asortiman satova u Argentumu ili na dio asortimana u Sinsay-u. Ove Portastične srijede iskoristite 30% popusta na sportsku obuću u Pittarossu, na novu kolekciju u Galileu, na sve artikle koji nisu već sniženi u Springfieldu ili na Dormeo posteljinu i prekrivače u Top Shopu. Shoppign u dm-u danas će biti nagrađen s 15% popusta za kupovinu iznad 200 kn, a u Mülleru s 10% popusta za kupovinu iznad 150 kn.

Provjerite popuste koje nude Baby center, Ciciban, Europa 92, Froddo shop, Kik, Levi's, Pet Home, Pink Panda, s.Oliver i ostalih preko 60 trgovina u Portanovi! Popuste potražite na www.portanova.hr.


Izdvojeno

Reci što misliš!