Lifestyle

uskoro

Tko je novo lice Portanove?

Tko je novo lice Portanove?

Za novu kampanju koja će najaviti dolazeće jesen/zima kolekcije ljetos je Portanova raspisala nagradni natječaj pod nazivom „Postani lice nove kolekcije jesen/zima“.

Pravila natječaja bila su jednostavna. Sve odvažne djevojke trebale su poslati svoje fotografije i osobne podatke, a stručni žiri koji su činile fotografkinja Joanna Paciorek, modna dizajnerica Lidija Pihler Yuniku, i direktorica marketinga TC Portanova Vlatka Šimunović imao je težak zadatak – među više od 400 prekrasnih djevojaka odabrati onu pravu.

Izbor nije bio niti malo lak te je nakon pregledanih svih prijava žiri odlučio malo zaobići pravila i profesionalnim photoshootingom nagraditi čak tri djevojke koje su se našle u najužem izboru, a to su na fotografiji s lijeva na desno: Jana Tataj, Martina Skoko i Tihana Vilušić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Lice nove kolekcije jesen/zima je odabrano, jedna od ove tri prekrasne djevojke već snima kampanju, materijali su u pripremi, ali isto tako i Prepaid kartica s 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi koja je bila glavna nagrada u ovom natječaju.

Tko je novo lice Portanove saznat ćemo uskoro…


Izdvojeno

Reci što misliš!