Lifestyle

Savršen mix zabave i odličnih ponuda za školarce

Sve za školu po super cijenama u Portanovi!

Sve za školu po super cijenama u  Portanovi!

Približava se početak školske i vrtićke godine te je sada pravo vrijeme da opremite svoje mališane za nove radne pobjede.

Vremena do prvog zvona je malo, a kako biste sve obavili u što kraćem roku zaputite se prema svojoj najdražoj shopping destinaciji i pronađite sve što vam treba na jednom mjestu. U trgovinama ćete pronaći bogatu ponudu i odlične akcije namijenjene baš za vašeg školarca, tako da vas uz odličnu ponudu očekuju i vrlo povoljne cijene. 
Uz to, Portanova će dodatno razveseliti sve školarce s Portoš rasporedima koji ih očekuju na Info pultu Portanove potpuno besplatno.  A u nedjelju, 1. rujna od 11 sati sve mališane i njihove roditelje u Portanovi čeka još jedna uzbudljiva bezvremenska dječja predstava u izvedbi Dječjeg kazališta iz Osijeka: Pale sam na svijetu.

I ne zaboravite, samo se još sutra možete prijaviti na natječaj Postani lice jesen/zima kolekcija! Budite zaštitni znak nove reklamne kampanje Portanove i osvojite 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi! Više pogledajte na: https://tinyurl.com/y5gxpz5k

A kad smo već kod natječaja Portanove… sjećate se natječaja Osvoji SUPER DAN u Portanovi o kojemu smo pisali proteklih tjedana…? E pa dobitnici su ne samo odabrani, nego su već i potrošili svoju nagradu! Kako su se proveli možete provjeriti na linku: https://tinyurl.com/y3savj55

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!