Lifestyle

pripremite dvije pjesmice

Zumbići upisuju nove članove

Zumbići upisuju nove članove

Dječji zbor Osječki zumbići poziva na audiciju za prijam novih pjevača. Audicija će se održati 2. rujna 2019. godine (ponedjeljak) od 17 sati u prostoru Instituta za zborsku glazbu Polifonija (Trg baruna F. Trenka 3, 31000 Osijek).

Kako je riječ o jednom od najpoznatijih i najuspješnijih dječjih pjevačkih zborova u Hrvatskoj, interes za članstvo u zboru je izrazito velik – upiti za upis malih pjevača stižu gotovo svakodnevno tijekom čitave godine, stoga i ne čudi da se početak rujna iščekuje s velikim nestrpljenjem kako bi brojni zainteresirani pristupili audiciji za koju je potrebno pripremiti dvije dječje pjesmice. Audicija je otvorena za djecu od 4,5 do 10 godina, a sve je dodatne informacije moguće dobiti putem FB stranice Osječki zumbići.

Inače, zbor je trenutno podijeljen u dvije pjevačke sekcije – mlađa i starija skupina, a voditeljica Majda Milinović zadovoljno ističe kako je prošla pjevačka sezona bila izrazito bogata i uspješna te vjeruje kako će takva biti i nadolazeća, a u kojoj će Zumbići, među ostalim, proslaviti 30. obljetnicu rada.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!