Lifestyle

Prvog dana viteški turnir

Kreće Zemlja bez granica - uskoči u vremeplov i vidimo se u parku

Kreće Zemlja bez granica  - uskoči u vremeplov i vidimo se u parku
Udruga Breza

Spavamo još ovaj vikend i onda uskačemo u najkreativniji Vremeplov u gradu. Zemlja bez granica provozat će vas kroz prošlost, sadašnjost i budućnost, a tijekom pet dana mašte i stvaralaštva postat će te pantomimičari, plesači, slikari, štulari i glumci.

Tijekom cijelog tjedna aktivnosti će se odvijati u Parku kulture gdje će se napraviti jedan poseban grad – grad u kojemu su djeca umjetnici i kreativci koji stvaraju Vremeplov.

„Svi sudionici Festivala moći će izgraditi svoj vremenski stroj, otplesati afrički ili spiralni ples, naučiti svirati jembe, nositi odjeću davnih vremena, žonglirati, hvatati svoje sjene, izrađivati skulpture, ući u Baltazarov labaratorij, graditi mostove, pjevati, kuhati kao naše bake...“ – istaknula je Suzana Vargović, idejna začetnica Zemlje bez granica i predsjednica Udruge za rad s mladima Breza.  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program Zemlje bez granica počinje u ponedjeljak, 26. kolovoza u 9 sati ujutro kod OLT-a kada će članovi Udruge Hip hop Osijek oslikati i urediti već postojeće graffite Zemlje bez granica. Od 17 sati svi posjetitelji uživat će u viteškom turniru za djecu u Parku, a Medieval trio otvorit će ovogodišnji Festival malo drugačijom glazbenom pričom.

Radionice za najmlađe odvijat će se od utorka do četvrtka u Parku kulture i Dječjoj osječkoj kreativnoj kućici prema rasporedu, a u petak i subotu čeka nas velika prezentacija radova i zanimljiv glazbeno-umjetnički program.

Pratite Zemlju bez granica na društvenim mrežama, pronađite svoje fotografije i uživajte u pet dana bezgranične mašte, kreativnosti i stvaralaštva.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!