Lifestyle

Zaviri u program

Ovogodišnji Vremeplov Zemlje bez granica vodi te u maštovite kutke dječjeg svijeta

Ovogodišnji Vremeplov Zemlje bez granica vodi te u maštovite kutke dječjeg svijeta

Još sitno brojimo dane do najzanimljivijeg obiteljskog festivala u regiji – Zemlje bez granica. Ovogodišnje izdanje festivala donosi maštovit program – 30ak aktivnosti za djecu, mlade i obitelj svoje će mjesto pronaći u Perivoju kralja Tomislava (Parku kulture) od 26. do 31. kolovoza.

Pod manifestacijskim nazivom Vremeplov zaključiti ćemo ljeto u najkreativnijem okruženju, a najmlađi i njihovi roditelji uživati će u pregršt radionica, prezentacija, performansa i glazbenih nastupa zanimljivih inozemnih i domaćih umjetnika. 
Veliko otvorenje Zemlje bez granica počinje u ponedjeljak, 26. kolovoza od 17 sati velikim viteškim turnirom za djecu, a nakon toga Medieval trio odvest će sve posjetitelje u zanimljivu glazbenu priču. Radionice za najmlađe održavat će se tijekom cijelog tjedna, od utroka do petka u prostoru Parka kulture, a petak i subota rezervirani su za velik broj performansa i prezentacija. Detaljan program potražite na službenim stranicama Festivala. 

Tijekom tjedan dana Park kulture postat će bezgranična zemlja koja putuje kroz vremeplov istražujući najmaštovitije kutke dječjeg svijeta. Prijave za radionice još uvijek su ovorene, a sve informacije možete potražiti na službenim stranicama Udruge Breza i Zemlje bez granica. Osim toga, želite li postati djelom kreativnog tima i tako saznati sve detalje o Zemlji bez granica, prijave za volontere otvorene su do 18. kolovoza, a klikom na prijavnicu postajete član najzanimljivjeg volonterskog tima u gradu. 

Požurite s prijavama i vidimo se na Zemlji bez granica! 


Izdvojeno

Reci što misliš!