Lifestyle

Otvorio se Froddo shop

Nova ponuda, sniženja i vrijedni natječaji u Portanovi

Nova ponuda, sniženja i vrijedni natječaji u Portanovi

Nakon što je bio nekoliko dana zatvoren, protekli vikend se u Portanovi otvorio Froddo shop u novom, još ljepšem i bogatijem ruhu. No promjene nisu samo kozmetičke.

Uz poznati asortiman dječje kolekcije obuće i odjeće, od sada u Froddo shopu možete pronaći i bogatu ponudu ženskih cipela i torbi. A kao poticaj da dođete i sami provjeriti ove novosti, uz već postojeće popuste pripremili su i dodatnih 20% popusta povodom ponovnog otvorenja.No ne brinite, popusta ima i ustalim trgovinama. Iako polako pristižu nove kolekcije i asortiman prilagođen „povratku u škole“, sezonskih sniženja ne nedostaje. Bacite oko i na Facebook profil Portanove jer uz malo truda možete osvojiti SUPER DAN u Portanovi koji podrazumijeva uživanje u Portanovi u pratnji obitelji ili prijatelja i to uz 2.500 kuna za potrošiti u jednom danu.

Ako ste malo odvažniji, prijavite se na natječaj Postani lice jesen/zima kolekcije, budite zaštitni znak nove reklamne kampanje i osvojite 2.000,00 kuna za shopping u Portanovi, a u subotu 17. kolovoza od 17 do 20 sati sudjelujte u još jednoj humanitarnoj akciji dobrovoljnog darivanja krvi. I ne zaboravite na radno vrijeme Portanove na blagdan Velike Gospe. Sutra, 15. kolovoza trgovine u Portanovi neće raditi, a 2. kat će raditi po prilagođenom radnom vremenu. Više saznajte na www.portanova.hr 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!