Lifestyle

IN DA SOFA: SUMMER NIGHT KICKING

Ljeto započinje, In Da Sofa osvježava

Ljeto započinje, In Da Sofa osvježava

Kreativna agencija Adverta u petak, 28. lipnja 2019. godine, u Prolazu Matice Hrvatske priprema nezaboravan događaj pod nazivom “In Da Sofa: Summer Night Kicking”.

Kao nekad davno prije godinu dana, Kreativna agencija Adverta opet će osvježiti prostor u Prolazu Matice Hrvatske i napuniti ga senzualnim zvukom boje zalazećeg sunca i smutija od papaje te vašim motivirajućim emocijama. Tema večeri je kupanje u ritmu muzike za ples, a sve posjetitelje očekuje hrpa zabave i osmijeha.

Resident Dj i neizostavni član Advertine ekipe Sooncokem zadužen je za najritmičniju glazbenu kupku na ovim prostorima, a cijenjeni gost iz Kragujevca DJ Shoomadisco izliječit će vaše duše jazz, soul, funk, latino i disco tretmanom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz ukusnu degustaciju proizvoda iz eCekera, programa u okviru međunardnog projekta CAMARG, opušteno se smjestite u sofama i zasluženo uživajte u besprijekornom danu.

Vaše najmlađe u posebnom kutku očekuje bogatstvo kreacije, od radionice do igraonice, a sve u sklopu humanitarne akcije “Igračkom do osmijeha”.

S početkom od 17.00 sati u tradicionalnom Kids Sofa time, Prolaz Matice Hrvatske postaje glazbeno – scenska postaja za sve naraštaje, a vi rezervirajte petak za istinsko ljetno guštanje i nemojte dozvoliti da jedino što vas pokreće bude izbjegavanje komaraca.

Dođite biti svjetlo koje će s još stotinama drugih obasjati predivan, intiman i opuštajući prostor kod Prolaza Matice Hrvatske.

Za više informacija pratite Facebook događaj: In Da Sofa: Summer Night Kicking


Izdvojeno

Reci što misliš!