Kultura / Ostalo-Kultura

Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' sa zanimljivom monodramom stiže u Osijek

Anđelka iz 'Andrije i Anđelke' sa zanimljivom monodramom stiže u Osijek

Monodrama “Šta me snađe” oždrat će se u ponedjeljak 19.studenog u Osijeku, u Kinu Urania s početkom u 20 h. Anđelka Prpić će osječkoj publici odigrati ovu sjajnu komediju koja je do sad pobrala nepodjeljene simpatije u više desetina gradova u kojima je izvođena!

Monodrama „Šta me snađe“ u kojoj Anđelka tumači čak 12 likova pisana je namjenski za ovu glumicu i pravi je kazališni hit već nekoliko mjeseci. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Na pitanje kako je došla na ideju da nakon televizijske karijere /najpoznatija po ulozi u seriji ANDRIJA I ANDJELKA/ sudjeluje i glumi u predstavi, glumica Anđelka iskreno kaže da se nikakva pretjerano egzotična priča ne krije iza te odluke. Poželjela sam upoznati svoju publiku, a predstava je oduvijek za mene bila san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine jest to što sam se usudila da kažem ‘da’ izazovu, istakla je glumica.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da riješi sama, u tome joj pomaže čitava vojska likova stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njezinu sobu. Ovaj svijet je skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletjela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno…

43624197 501263403684198 8605524459996053504 o

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice po cijeni od 100,00 kuna mogu se kupiti na blagajni kina Urania ili rezervirati putem telefona 205-501 (Uprava, 9-17 h), 205-507 (blagajna kina, od 17-21:30 h), email-a: [email protected] i [email protected] ili preko Facebook profila Kino Urania & Kinematografi Osijek.

SiB.hr
FOTO: Petar Glebov/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!