Kultura / Ostalo-Kultura

Od 1. travnja učenicima i studentima besplatan ulaz u Muzej Slavonije

Od 1. travnja učenicima i studentima besplatan ulaz u Muzej Slavonije

Od 1. travnja 2018. učenici i studenti imaju besplatan posjet Muzeju Slavonije, na adresi Trg Sv. Trojstva 6, u Osijeku. Muzej Slavonije potpisao je ugovor s Energia Naturalis (ENNA), holding kompanijom koja posluje u sektorima energetike, infrastrukture i logistike.

Grupa okuplja vrhunske stručnjake i neprekidno je u potrazi za visokoobrazovanim mladim ljudima željnim znanja i izazova. Misija grupe je poticati razvoj i unapređivati kvalitetu života zajednice u kojoj djeluje. Upravo s idejom obrazovanja i kvalitetno provedenog vremena, željeli su potaknuti učenike i studente da dio svoga slobodnog vremena provedu u Muzeju Slavonije. ENNA u svom vlasništvu ima 20-tak tvrtki, od kojih su najpoznatije okupljene u PPD grupu i bave se trgovinom, distribucijom i opskrbom prirodnim plinom. Tvrtke u sastavu grupe posluju u zemljama srednje i istočne Europe.

Vlasnik ENNA-e, g Vujnovac, osnovao je i Zakladu Novo sutra sa sjedištem u Vukovaru. Zaklada teži naše društvo učiniti uspješnijim, obrazovanijim i humanijim, a osobito je usmjerena na područje Slavonije. Jedna od važnijih aktivnosti Zaklade je stipendiranje studenata s područja Slavonije. Upravo s idejom obrazovanja i kvalitetno provedenog vremena, djelatnici holdinga žele potaknuti učenike i studente da dio svoga slobodnog vremena provedu u Muzeju Slavonije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kako je najavljeno, osim besplatnog posjeta Muzeju očekuju nas i druge pogodnosti zahvaljujući Energia Naturalis.

Podsjećamo Vas, da ukoliko želite u Muzeju Slavonije koristiti uslugu vodstva (vođenog obilaska izložbi), grupni posjet morate najaviti i dogovoriti (tel. 031 / 445 383; e-mail [email protected]). Vodstvo se organizira za grupe do maksimalno 30 osoba, a cijena usluge vodstva je 80 kuna po grupi. U Muzeju je moguće organizirati i pedagoške radionice za učenike. Za detalje je najbolje kontaktirati muzejsku pedagoginju Jesenku Ricl, a cijena ulaznice za pedagoške radionice je 20 kuna po osobi.

Sve ostale informacije možete saznati upitom na telefon 031 445 383 ili putem e-mail adrese [email protected]

Nadamo se da uskoro planirate posjet Muzeju Slavonije i vjerujemo da će Vam ova vijest biti dodatan motiv da se vidimo.

Izvor: mso.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!