Kultura / Ostalo-Kultura

Noć knjige u osječkoj knjiznici i muzeju

Noć knjige u osječkoj knjiznici i muzeju

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u utorak, 23. travnja 2019. godine organizira Noć knjige 2019., manifestaciju kojom se obiljažava Svjetski dan knjige i autorskih prava, a kako bi se afirmirala kultura čitanja, potaknuo razgovor o literaturi, podigla svijest o važnosti knjige u svakome društvu i svakom vremenu. Tradicionalni večernji program započet će u 18.00 sati i trajati do 22.00 sata.

Ovogodišnja je Noć knjige Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek bogata je raznim događanjima za sve uzraste i ukuse: plesom, pjesmom, svirkom, radionicama, prezentacijama te suvremenim tehnologijama.

Program Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u Noći knjige 2019. odvijat će se na lokaciji Europska avenija 24.

Noć knjige i u Muzeju Slavonije

noc knjige muzej

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U utorak 23. travnja 2019. godine u Muzeju Slavonije održat će se osma Noć knjige, manifestacija kojom se nastoji dati kreativan poticaj čitanju, promidžbi knjige te razgovoru o njezinu položaju i vrijednosti u suvremenu društvu. Muzej Slavonije sudjelovat će u ovoj manifestaciji te vas pozivamo da popratite predavanje i prigodnu izložbu: Knjižnica obitelji Truhelka u Muzeju Slavonije.

Predavanje i izložbu upriličit će u prostorima Muzeja Slavonije na Trgu sv. Trojstva br. 6 u utorak, 23. travnja od 18,00 do 20,00 sati.


Izdvojeno

Reci što misliš!