Kazaliste

Kazaliste

Noć iluzija u osječkom Dječjem kazalištu

noc iluzije djecje kazaliste 1

Nakon Karlovca, Novske, Virovitice, Zadra i Zagreba sinoć je po prvi put Noći iluzije održana i u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku.

FOTO
   

POZOR! Ako želite plivati na sceni, javite se Dokkici

kazaliste SiBhr 13

Dječja osječka kreativna kućica, i ove godine, u suradnji s Dječjim kazalištem Branka Mihaljevića u Osijeku organizira 8. po redu Festival petominutnih učeničkih igrokaza „POZOR! Plivamo na sceni“.

   

Kazalište Virovitica gostovalo u Osijeku s predstavom ''Seksi rublje''

seksi rublje 1

U sklopu akcije "Siječanjski popust" jučer je u osječkom HNK gostovalo Kazalište Virovitica s predstavom "Seksi rublje".

FOTO
   

U prošloj godini gotovo 65 000 gledatelja na programima Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića

Nezaboravak 140 dup311018

U 2018. godini Dječje kazalište  Branka Mihaljevića realiziralo je 5 premijernih naslova i dvije obnove.

   

Siječanjski popust u osječkom HNK-u

sijecanjskipopust

Hrvatsko narodno kazalište u Osijeku godinu počinje Kazališnim siječanjskim popustom u sklopu kojeg možete pogledati dvije gostujuće i dvije domaće predstave. Budući da je riječ o siječanjskom popustu, cijena je ulaznice samo 30 kuna.

   

U HNK Osijek premijerno izvedena opera Carmen Georgesa Bizeta

carmen premijera osjek 1

Opera "Carmen" Georgesa Bizeta, koju je režirao južnoafrički redatelj Kobie Van Rensburg, u petak navečer premijerno je izvedena u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu (HNK), a to je i prva ovosezonska glazbena premijera u ovome kazalištu.

FOTO
   

Rodjaci ponovo u Slavoniji

Rodijaci 11

U ovoj jednosatnoj komediji s dva lica, Stipana i Matišu glume Miro Barnjak i Velimir Pšeničnik Njirić, koji potpisuje i režiju.

   

Dame biraju - sarajevski striptiz stiže u Osijek

dame biraju

Sarajevska hit predstava "Dame biraju" nakon skoro 200 izvedbi na pozornicama Hrvatske i regije napokon gostuje u Osijeku. Predstava je rađena po filmu "Full Monty" (Skidajte se do kraja) a u kojemu je god gradu igrala bila je rasprodana i tjednima ranije.

   

Djeco, kazalište vas zove i upisi u studije za početak sezone

pocetnica 103 dup260518

Najavljujemo zanimljivu jesen u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića. Nakon godišnjih odmora pozdravit ćemo novu kazališnu sezonu 2018./2019. uz tradicionalnu manifestaciju Djeco, kazalište vas zove!

   

Dječje kazalište uspješno završava sezonu 2017./2018.

kradljivica kljuceva

Dječje kazalište Branka Mihaljevića zaključuje još jednu uspješnu sezonu! U sezoni 2017./2018. ostvarili smo gotovo sve svoje planirane aktivnosti. Prema predviđenom programu izveli smo planirane premijerne naslove, dio obnova, reprize, manifestacije i brojna uspješna gostovanja.

   

Stranica 1 od 26

Najave događaja

Petak

Subota

Nedjelja