Kultura / Izložbe

Doček Nove godine 2019. u Osijeku [PROGRAM]

Doček Nove godine 2019. u Osijeku [PROGRAM]

Grad Osijek prigodom Božića i Nove 2019. poziva sugrađane na tradicionalni riblji paprikaš (fiš-paprikaš) i novogodišnji doček.

Tradicionalna podjela badnjačkog fiš-paprikaša

Badnjak, 24. prosinca u 12 sati na Trgu Svetoga Trojstva u Tvrđi - Grad Osijek osigurava 3000 besplatnih obroka ribljega paprikaša koje će pripremati Udruga majstora kotlića Slavonije i Baranje.

Novogodišnji doček za djecu

Silvestrovo, 31. prosinca od 11 do 13 sati u sklopu Adventa u Osijeku, Park kralja Petra Krešimira IV. - Grad Osijek sufinancira doček Nove godine za mališane. Djeca će se zabavljati uz glazbeni dječji program, odbrojavanje do podneva, puštanje balona u zrak , scenski vatromet, konfete i podjelu dječjega šampanjca.

Novogodišnji doček za umirovljenike

Silvestrovo, 31. prosinca u 20 sati u Dvorani Bells, Strossmayerova 113 - Grad Osijek organizira doček Nove godine za umirovljenike. Gosti će biti počašćeni večerom i pićem, a zabavljat će ih Trend acoustic band. Kapacitet Dvorane Bells je 300 osoba. Svoje mjesto osigurat će oni koji prvi preuzmu ulaznice. Mjesto i vrijeme podjele ulaznica, objavit će se naknadno.

Središnji doček Nove godine

Silvestrovo, 31. prosinca u 22 sata na Trgu Ante Starčevića - Grad Osijek organizira doček Nove godine. Građani će biti počašćeni kuhanim vinom, čajem s rumom i vatrometom uz ponoćni valcer. Nastupat će Igor Delač i Aura band te Tamburaški sastav Lege.


Izdvojeno

Reci što misliš!