Kultura

promocija u trici

Promocija domaćeg romana "Želja" uz razgovor, druženje i vino

Promocija domaćeg romana

Često se kaže za domaće knjige kako su slabije čitane i slabije promovirane od poznatih stranih naslova. Baš zato su Nataša i Marina odlučile svoj roman Želja, o kojem se već neko vrijeme priča, promovirati na nešto drugačiji način.

Nataša Debeljak i Marina Kuleš, autorice romana Želja, prošlog su mjeseca počele s promocijama koje su najavile po cijeloj Hrvatskoj. Cijela je priča od samog početka prilično interesantna jer su cure odlučile promovirati knjigu kako bi potaknule publiku da čitaju domaće. Osim zanimljivog Instagram profila Put rukopisa na kojem pokazuju kako izgleda pisanje i izdavanje knjige, osmislile su program promocije koji će odraditi u nekoliko gradova diljem Hrvatske.

Promocija u Osijek uz Vina Brzica i odličnu Anu iz Bibiliomanija bloga

Ove subote cure su održale promociju u Caffe baru Trica i iznenadile goste odličnim programom. Program je počeo vođenom degustacijom dva odlična vina iz Vinarije Brzica. Tako su gosti imali priliku čuti zanimljive priče i probati Graševinu 2018 i Cabernet Sauvignon 2014.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Moderatorica promocije, gospođa Ana Čaić Blažević poznata je u knjiškim krugovima kao voditeljica bloga Bibliomanija u razgovoru s autoricama pokazala je kako izgleda pisanje knjige u dvoje, kako se cure osjećaju na sve pozitivne komentare koje dobivaju i kakvi su im planovi za dalje.

Svakako pratite cure na društvenim mrežama jer je to odličan način da saznate dolaze li negdje blizu vas. A ako dolaze obavezno dođite na promociju i provedite vrijeme na ugodnom druženju.


Izdvojeno

Reci što misliš!