Događanja / Ostala

16. lipnja

Gradski savez za rekreaciju Osijek: #ZdravkoRušiZidove #IzlazimoVan

Gradski savez za rekreaciju Osijek: #ZdravkoRušiZidove #IzlazimoVan

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek poziva vas na besplatan program vježbanja na otvorenom koji će se održati u nedjelju, 16.6.2019. godine pokraj Pješačkog mosta.

Na zelenu površinu uz Zdenac postavit će pozornicu, dovesti DJ-a, pripremiti dobru mjuzu, osigurati najbolje trenere i čekati vas na brutalnoj fitness avanturi! Ovo je šesta velika avantura Zdravka u 2019. godini, a ako ga želite malo bolje upoznati, samo kliknite na sljedeću poveznicu: https://bit.ly/2MmxVAT.

U veljači su u suradnji s fitness centrima grada Osijeka otvorili njihova vrata, a sada ruše zidove i izlaze van!

"Kada kažemo da rušimo zidove, pri tome mislimo na sve zidove koje ste si možda stvorili po pitanju tjelovježbe. Ako mislite da „vi to ne možete“, „da je to za nekoga drugoga“, „da morate biti u formi da biste uopće počeli“ i slično, sada je vrijeme da donesete svoj zid pred nas i pustite Zdravku da pokaže svoje mišiće koje je gradio još od veljače i sruši ih u jednom trenu!

Krećemo s programom za građane zrelije dobi koji će voditi naš Andrej Jovanović! Pošaljite svoje majke, očeve, bake, djedove, tetke, strine, stričeve i svu širu rodbinu da se odvaže i dođu na event koji pripremamo! Nije bitno da su u formi, nije bitno imaju li višak kilograma i nije bitno jesu li ikada vježbali do sada! Bitno je samo da dođu u 16:30h i postanu dio tridesetominutnog treninga u kojemu će razgibati cijelo tijelo, naučiti kako ispravno vježbati i imati priliku napokon biti dio nekog fitness eventa, neovisno o tome što su vjerojatno mislili da to nikad neće biti! Zašto ne bi i oni nešto napravili prvi put?

Nakon programa vježbanja za naše najmudrije građane, krećemo s programom za one najrazigranije! Oni zasigurno jedva čekaju svoj red, budući da nema prilike u kojoj ne žele skakati do iznemoglosti. Riječ je o programu za naše juniore do 12-ak godina starosti, koje će kroz zabavan i dinamičan program vježbanja voditi naša Tihana Majer! Djecu čeka vesela sportsko-rekreativna avantura kroz koju će, ako to do sada nisu, zavoljeti sport! Naučit ćemo ih osnovama vježbanja i prezentirati im sport kroz zabavu, kako bi ga doživjeli u pozitivnom ozračju i poželjeli istog trena započeti svoj sportski put kroz život! Svi smo mi morali jednom početi, a zašto vaši mališani ne bi baš sada?

Nastavljamo s funkcionalnim treningom koji će voditi jedni od naših najpoznatijih trenera u gradu, Luka i Marko Kutleša! Kroz sat vremena treniga tijelo ćete kvalitetno zagrijati, razgibati i pripremiti ga za intenzivan trening, a nakon toga nećete znati što vas je snašlo kada znoj krene kapati s čela! Za ovaj trening ne morate biti u formi, ne morate imati dosadašnje iskustvo u vježbanju i ne morate apsolutno ništa znati o tjelovježbi! Intenzitet vježbanja određujete sami, stoga vam ovo vježbačko iskustvo može otvoriti vrata u sportsko-rekreacijski svijet. To može biti i jedan od mnogih treninga koje ste odradili do sada, ali zasigurno jedan od rijetkih u ovakvom ambijentu! Profesionalci koji će voditi ovaj trening i dati vam smjenice po pitanju tjelovježbe ujedno će vas potaknuti da iskoristite svoj maksimum i razbijete sve barijere po pitanju grupnog treninga! Na trening ste pozvani svi, neovisno o dobi, spolu i tjelesnoj kondiciji. Jedini kriterij za dolazak je pozitivna energija i želja da napravite korak više po pitanju vlastitog zdravlja!

Završavamo s programom za sve one koji vole zanjihati bokovima i osjetiti ritam glazbe na svome tijelu! Čekaju vas naše zumbašice Tijana Ljubojević i Ivana Pavlović, koje su spremne prenijeti svoju pozitivnu plesnu energiju s bine na sve vas koji se budete rasplesali na livadi i gledali svjetla Pješačkog mosta kako se čarobno izmjenjuju dok sunce lagano zalazi! Kada krenete mrdati ramenima i bokovima u tako prekrasnom ambijentu poželjet ćete da ovaj trening traje vječno, a ne samo sat vremena! Nije bitno koliko godina imate, jeste li dečko ili cura niti koliko dugo možete džipati na glazbu. Neovisno o tome jeste li ikada plesali do sada te volite li plesati u javnosti, ako dođete na ovaj trening, zaboravit ćete da ste ikada pomislili da ples nije za vas! Svi se mi možemo pronaći u plesnim notama, samo trebamo dozvoliti našem tijelu da ih osjeti i da otpusti sve barijere koje smo si postavili. Zašto ne biste pustili Zdravku da sruši taj zid i uvede nas u svijet plesa kroz ovu avanturu?

Između treninga animirat će vas brojne plesne skupine našega grada, a uz njih pripremamo i nekoliko velikih iznenađenja zbog kojih se definitivno isplati doći! Nećemo vam još otkrivati sve njih, ali možemo spomenuti nešto - pripremili smo 200 majica za vas kao Zdravkove rekreativce, a Zdravko je pripremio i svoj zdravi kutak u kojemu će vas čekati svašta nešto fino i zdravo!

Jedva čekamo da krenemo s ovim spektaklom i vidimo sve vas kako nasmijani dolazite, a oznojeni odlazite s treninga! Možete nam se pridružiti odmah u 16:30h, a možete doći i samo na onaj trening koji vam se čini najprimamljivijim. Ne trebate se najaviti, ne treba vam ništa od rekvizita, a kompletan ovaj program potpuno je besplatan i odvijat će se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka.

Ako dođete s klincima na njihov trening za juniore, slobodno ih nakon toga pustite da se igraju na našim sportsko-rekreacijskim postajama koje će osigurati Decathlon i koje će klince čekati sa svih strana! Za kraj naši najmlađi mogu uživati u melodijama vesele glazbe i okušati se u zumbi. Osim zdravog kutka u kojemu vas čeka svašta nešto fino, još se netko pobrinuo da ne odete gladni s treninga - Dukat koji će vas počastiti svojim Dukat fit proizvodima!

Pobrinut ćemo se da ne bude kiše, a ako ipak odluči padati, selimo se u dvoranu Gradski vrt, o čemu ćemo vas obavijestiti dan ranije. Završetak ovoga programa je u 20:30h, ali nama nešto govori da je taj kraj ujedno i jedan veliki početak. Početak priče u kojoj su svi zidovi prema sportu, rekreaciji i tjelovježbi kao svakodnevici zauvijek srušeni!", kaže u Gradskom savezu za sportsku rekreaciju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!