Događanja / Ostala

15., 28. i 29. lipnja

Ljetna škola kulture udruge KultAkt

Ljetna škola kulture udruge KultAkt

Udruga KultAkt poziva na četvrto izdanje Ljetne škole kulture, projekt koji je namijenjen djeci od 6 do 12 godina, a održat će se 15., 28. i 29. lipnja u Muzeju likovnih umjetnosti, Kinu Urania, Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici, Muzeju Slavonije i Muzeju školjaka i vodenog svijeta.

Udruga KultAkt teži ostvarivanju potrebe društva za kulturom kroz populariziranje i aktivno provođenje edukativnih projekata u kulturi koji svojom tematikom naglašavaju važnost iste kao načina obrazovanja, a koji su namijenjeni svim dobnim skupinama i profilima ljudi. Dosadašnjem bogatom radu svjedoče projekti Ljetna škola kulture, Zimska škola kulture, Dan kulturne raznolikosti, Kultura zdravog života i drugi.

Cilj Ljetne škole kulture približiti je djeci kulturne institucije, ali i educirati roditelje te opću javnost o važnosti uključivanja djece u rad istih. Nizom kreativnih radionica djecu će se potaknuti na zanimanje za pisanu riječ i vizualnu kulturu te kreativnost u izražavanju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Broj polaznika na svakoj radionici je ograničen, a prijaviti se na projekt može preko obrasca http://bit.ly/2XzNjyn.

RASPORED RADIONICA:

  • 15. lipnja - od 10:00 do 11:00 h u Muzeju likovnih umjetnosti; od 11:15 do 12:15 h u Kinu Urania
  • 28. lipnja - od 10:00 do 11:00 h u Gradskoj i sveučilišnoj knjižnici Osijek
  • 29. lipnja - od 10:00 do 11:00 h u Muzeju Slavonije; od 11:15 do 12:15 h u Muzeju školjaka i vodenog svijeta

Prigodno zatvaranje projekta održat će se u Muzeju školjaka i vodenog svijeta poslije zadnje radionice, u 12:15 h.

Više informacija o projektu možete pronaći na službenom Facebook događaju, na Facebook stranici Škola kulture ili na web stranici KultAkt-a.


Izdvojeno

Reci što misliš!