Događanja / Istaknuta

20. rujna

Dvorište Kazamata: Koncert grčkog benda 'Koza Mosta'

Dvorište Kazamata: Koncert grčkog benda 'Koza Mosta'

Ljubitelji Gogol Bordella, Dubioze Kolektiv, Sevdah Reuniona, Kulture Shock, Dropkick Murphys doći će na svoje

Bend "Koza Mostra" dolazi nam iz Grčke i nekima će biti poznati kao finalisti "Eurosonga, kada su doslovno zapalili binu.

Publika je tada očekivala sve osim njihovog glazbenog žanra koji je uistinu unikatan jer sviraju Ska, Balkan, Rock, Punk upakiran sa "Rebetiko" (tradicionalni Grčki folk).

O BENDU:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trenutno rade na novom 3. albumu sa "Pedrom Erazom" članom (Gogol Bordella), a od nama poznatih sa ovih prostora surađivali su sa Goranom Bregovićem, E. Kusturicom.
Svoj prvi debi album su u vrlo kratkom vremenskom periodu prodali u nekoliko stotina tisuća pa se od početka znalo da se od njih očekuje i traži više u budućnosti.

Koza Mostra je u kratkom periodu upravo zbog svoga zaraznog stila stvoren za širu publiku i kao takav uspio se nametnuti organizatorima velikih festivala i koncerata, a izvođači sa kojima su djelili binu doista zastaje dah

Iron Maiden, Judas Priest, HIM, Bad Manners, Madness,   Skindred,Guano Apes, Panic at the Disco, The Locos,
Fanfare Tirana, Le Pagetina, Vinicio Capossela, Die Antwoord, Transglobal Underground, DUB PISTOLS, Sergio Godinho, Hollywood Undead itd...

UPAD:

** prilikom ulaska na koncert pripremite 15/kn jer za isti iznos ćete dobiti kupon koji ćete na šanku moći zamjeniti za piće po svom izboru**  

Ukratko "UPAD BESPLATAN"
 
Ps: nadamo se da ćete se dobro zabavit i doći u što većem broju jer ovaj bend uz harmoniku, saksafon, klavijature, napucane gitare i galopirajuće bubanj sekcije, nema koga nije rasplesao i zabavio.

Sve troškove organizacije pokriva  "United Forces" i poklon je našim sugrađanima i studentima. After party uz Dj-a, no o tome uskoro kao i o samoj lokaciji.  


Izdvojeno

Reci što misliš!