Događanja / Istaknuta

20. rujna

Osijek: Koncert grupe "Koza Mostra"

Osijek: Koncert grupe

Bend "Koza Mostra" dolazi nam iz Grčke i nekima će biti poznati kao finalisti "Eurosonga 2013" godine, kada su doslovno zapalili binu. Publika je tada očekivala sve osim njihovog glazbenog žanra koji je uistinu unikatan jer sviraju Ska, Balkan, Rock, Punk izmiješan sa "Rebetiko" (tradicionalni Grčki folk).

O BENDU;

** Upravo zbog svog stila ostvarili su suradnju sa velikim "Paul Hitterom" najzaslužnijim za oblikovanje "Gogol Bordella" pa su već tako nakon prve suradnje u kratkom roku za "Platinum Records" prodali stotine tisuća fizičkih kopija njihovog debi albuma. **

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Trenutno rade na novom albumu sa Pedrom Erazom (Gogol Bordello), a od nama poznatih sa ovih prostora surađivali su sa Goranom Bregovićem. 

Bend "Koza Mostra"  je u kratkom periodu upravo zbog svoga zaraznog stila koji je za šire mase, uspio doći na metu organizatorima velikih festivala i koncerata pa su tako dijelili binu sa top svjetskim izvođačima od kojih zaista zastaje dah;

Iron Maiden, Judas Priest, HIM, Bad Manner, Madness,   Skindred, Guano Apes, Panic at the Disco, The Locos, Fanfare Tirana, Le Pagetina, Vinicio Capossela, Die Antwoord, Transglobal Underground, DUB PISTOLS, Sergio Godinho, Hollywood Undead itd...

UPAD;

** prilikom ulaska na koncert pripremite 15/kn jer za isti iznos ćete dobiti kupon koji ćete na šanku moći zamjeniti za piće po svom izboru**  Ukratko to bi značilo da je "UPAD BESPLATAN"
 
P.S.: nadamo se da ćete se dobro zabavit i doći u što većem broju jer ovaj bend uz harmoniku, saksafon, klavijature, napucane gitare i galopirajuće bubanj sekcije nema koga nije rasplesao i zabavio. 

Sve troškove organizacije pokriva  "United Forces" i poklon je sugrađanima i studentima. After party uz Dj-a, no o tome uskoro kao i o samoj lokaciji.   

Točna lokacija koncerta bit će poznata naknadno.


Izdvojeno

Reci što misliš!