Događanja / Istaknuta

od 26. srpnja do 4. kolovoza

6. Belomanastirsko ljeto mladih

6. Belomanastirsko ljeto mladih

Ovogodišnje Ljeto mladih obuhvaća šest događanja koja se protežu od 26. srpnja pa sve do 4. kolovoza

Savjet mladih Grada Belog Manastira u suradnji s TZ Baranje, Baranjskom udrugom mladih ''BUM'' i Savjetom mladih Osječko-baranjske županije organizira šesto po redu Belomanastirsko ljeto mladih. Belomanastirsko ljeto mladih manifestacija je koja ima za cilj podići razinu kvalitete društvenog života mladih tijekom ljetnih mjeseci pružajući priliku za sudjelovanje, volontiranje i posjećivanje raznih kulturno-zabavnih događanja svim mladima, ali i drugim zainteresiranima.

Ovogodišnje Ljeto mladih obuhvaća šest događanja koja se protežu od 26. srpnja pa sve do 4. kolovoza.  Od glazbe, umjetnosti i sporta za svakoga će biti po nešto. Ljeto mladih otvara se u petak, 26. srpnja, s prvim danom glazbenog festivala Lake od music vol 1. na Šećeranskom jezeru. Glavni organizator ovoga festivala je Baranjska udruga mladih ''BUM'', a obuhvaća mnoštvo izvođača metal i rock scene. Neki od njih su Wasteland, Krist, Jade Skye i Seed. Lake od music vol 1. nastavlja se i u subotu, 27.srpnja.
Sportski dan biti će u nedjelju, 28. srpnja, kada će se na srednjoškolskom igralištu održati turnir u odbojci na pijesku, igre stare olimpijade, Zumba® te za kraj turnir u futsalu. Ugodnom druženju pridonijeti će grah u kotliću za sve posjetitelje i sudionike. Na kulturno-društvenoj sceni Belog Manastira uvijek nedostaje koncerata s toga će sve sudionike zabavljati TS Brace i DJ MARA na Trgu slobode u petak, 2. kolovoza.

Dani orijentirani na umjetnost biti će u petak, 3. kolovoza, i subotu, 4. kolovoza u Etnološkom centru baranjske baštine. U subotu biti će Sajam CreArt kao sajam kreativnosti i umjetnosti gdje će svoje radove izložiti mladi baranjski amaterski, ali i profesionalni umjetnici. Atmosferu će držati glazba s gramofonskih ploča, za koju su zaduženi naši lokalni DJ-evi. U nedjelju biti će Večer poezije i kratke proze s čime se zaključuje ovogodišnje Belomanastirsko ljeto mladih.  

PROGRAM:

Detaljne informacije i načini prijave na sportske aktivnosti biti će dostupni uskoro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!