Događanja / Istaknuta

19. lipnja

Obilježavanje Međunarodnog dana očeva u Dokkici

Obilježavanje Međunarodnog dana očeva u Dokkici

Dječja osječka kreativna kućica u sklopu projekta „I tata je važan“ organizira obilježavanje Međunarodnog dana očeva, u srijedu, 19. lipnja od 18 do 20 sati u dvorištu Dokkice (Ulica Otokara Keršovanija 4).

Na događaju će socijalni pedagog, Dubravko Šokčević, održati kratko predavanje i na zabavan način govoriti o aktivnom očinstvu. Jedan od aktivnih tata iz naše kampanje, Marin Seleš, osim što je zaslužan za vizual plakata, s nama će popričati o svojoj ulozi oca te održati zabavni kviz za tate. Za glazbenu atmosferu zadužen je još jedan tata s plakata, glazbenik Marijan Jovičić, a možda nas sa svojim sinom počasti i live svirkom. Za djecu će biti organizirane popratne aktivnosti, a bit će tu i rekvizita za fotografiranje. Svi koji se pridruže moći će i nešto prigristi i popiti i što je najvažnije, družiti se i provesti ugodnu večer na otvorenom.

Dječja osječka kreativna kućica provodi projekt „I tata je važan“ - projekt poticanja očeva na veću uključenost u obiteljskom životu i aktivniju roditeljsku ulogu kroz kampanju, predavanja i program podrške očevima u Dokkici. 13 je tata prošle godine stalo pred objektiv i sudjelovalo u šarenoj kampanji ovoga projekta koju možete vidjeti i OVDJE.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!