Događanja / Istaknuta

15. lipnja

Streljana Pampas: Osijek Summer Adventure w/ Modeplex

Streljana Pampas: Osijek Summer Adventure w/ Modeplex

Osijek Summer Adventure se nakon trogodišnje pauze vraća na scenu, i to na jedno od omiljenih party destinacija osječkih partijanera – streljanu Pampas.

Ovog puta premijerno u Hrvatskoj slušamo njemačkog ethereal i melodic techno predstavnika u usponu; talentiranog DJ-a i producenta koji se krije iza imena Modeplex.

■ MODEPLEX [Stil Vor Talent, Steyoyoke, GER]
https://www.facebook.com/modeplex
https://soundcloud.com/modeplex

■ MOZER [Tanzen Kollektiv, ZG]
https://www.facebook.com/mozer.tj/
https://soundcloud.com/mozer-tj

■ MARKO FELINGER [O2U, Underwater, OS]

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

https://www.facebook.com/djmarkofelinger

https://soundcloud.com/marko-felinger

Start: 23h / End: 06h.
Cijena ulaznice: 40 kn u pretprodaji, 60 kn na ulazu.
Datum početka pretprodaje: 20.05.

Prodaja ulaznica: Campus Caffe, Osijek

- Modeplex [Stil Vor Talent, Steyoyoke, GER]

Modeplex je jedan od producenata koji svojom glazbom predstavlja priču; prožetu modernim pristupom melodičnog techno zvuka po kojemu je i postao prepoznatljiv. Vrlo brzo pokazao se kao osvježenje među njemačkim kolegama, ali i na međunarodnoj sceni, ponajviše zbog jedinstvene konstrukcije vlastitih kompozicija i savršenog sklada hipnotičkih ritmova, bogatih tekstura i očaravajućih melodija koje zadiru duboko ispod površine.

Ako bi morao opisati svoj stil, tada bi to bila kombinacija deep i melodičnog (ethereal) techno zvuka koji nakon slušanja čvrsto ostaje u podsvjesti. Kao potvrda kvalitete, Modeplex produkciju uočili su Oliver Koletzki i mentor Soul Button te ga uvrštavaju u kataloge svojeg Stil Vor Talent odnosno Steyoyoke labela; trenutno jedno od najjačih etiketa iz melodic techno domene. Naporan rad u studiu konačno se isplaćuje jer brojna izdanja iza kojih stoji Modeplex dobivaju samo pozitivne reakcije publike, ali i kolega koji bez sumnje garantiraju da njegovo vrijeme tek dolazi.


Izdvojeno

Reci što misliš!