Događanja / Istaknuta

Neke od najtrofejnijih pasminskih mačaka Europe stižu u Portanovu

Neke od najtrofejnijih pasminskih mačaka Europe stižu u Portanovu

Neke od najtrofejnijih pasminskih mačaka Europe bit će prikazane na revijalnoj izložbi koja će se u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske održati u nedjelju, 5. svibnja 2019., u Trgovačkom centru Portanova u Osijeku.



Titulom Europa šampiona (engl. Supreme Champion) okrunjena je Bengalska mačka koja je osvojila titulu na preko 20 izložbi u najmanje šest europskih zemalja. Uz europskog, Savez će u Osijeku predstaviti i nacionalne pobjednike (engl. National Winer), najuspješnije mačke prema plasmanu na međunarodnim izložbama u Hrvatskoj tijekom prošle godine.

Uz Bengalsku, posjetitelji Portanove će 5. svibnja od 10 do 18 sati moći vidjeti i desetak drugih vrlo atraktivnih pasmina, primjerice Britansku kratkodlaku, Rusku plavu, Perzijsku, Burmansku, Norvešku šumsku mačku, kao i Maine Coon, Nevu Masquerada, Ragdoll, Ocicat, Snowshoe, Devon Rex, ali i Domaću mačku.
macke portanova 1
Cijena ulaznice za odrasle iznosit će 20 kuna, dok će djeca, umirovljenici i invalidi trebati izdvojiti upola manje, dakle 10 kuna. Izložba će biti održana na 1. katu Portanove, u poslovnom prostoru u blizini Müllera.

I ne zaboravite – trgovine u Portanovi sutra, na Praznik rada ne rade! 2. ka radi prema prilagođenom radnom vremenu, a kako točno – provjerite na www.portanova.hr.

   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!