Događanja / Istaknuta

1. LIPNJA

51. Orahovačko proljeće: Stiže splitski TBF

51. Orahovačko proljeće: Stiže splitski TBF

Najveća kulturno-turistička manifestacija u Požeško-slavonskoj županiji, tradicionalno “Orahovačko proljeće”, održat će se u Orahovici ove godine po 51. puta od 24. svibnja do 02. lipnja.

Tijekom deset dana, koliko će trajati manifestacija, organizatori, Grad Orahovica i Turistička zajednica, zajedno s brojnim udrugama s područja grada i Savjetom mladih Grada Orahovice pripremili su mnoštvo sadržaja i zanimljivih priredbi.

Iako je program gotov organizatori s detaljima još uvijek ne žele izlaziti u javnost, no ipak smo saznali kako će u Orahovici u petak 31. svibnja biti održana “Tamburaška večer”uz nastup Tamburaških sastava Kas i  Fijaker, te ženskog sastava Cure iz centra. Program će u petak u središnjem gradskom parku voditi popularni Drele. U subotu 01.lipnja u Orahovici će nastupiti mega popularni splitski sastav TBF (1. lipnja od 21:30h), dok će u nedjelju goste zabavljati TS Čokanj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Središnja svečanost i ovogodišnjeg “proljeća” bit će Cvjetni korzo. Cvjetna, šarena povorka, središtem Orahovice, proći će u nedjelju 02. lipnja u jutarnjim satima. Voditeljica Turističkog ureda TZ Lana Jurkin, izjavila je danas kako očekuje da će i ovogodišnje Orahovačko proljeće, zadovoljiti sve ukuse, jer za svakog će se naći po nešto.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!