Događanja

23. i 24. siječnja

Hotel Osijek: Radionica "Ravnopravnost za sve"

Hotel Osijek: Radionica

Radionica se provodi u sklopu projekta - “Jednaka prava - jednake plaće - jednake mirovine”, nositeljica projekta je Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić poziva na radionicu RAVNOPRAVNOST ZA SVE! koju organizira u Osijeku u suradnji sa CESI - Centrom za edukaciju, savjetovanje i istraživanje.  

Radionica se provodi u sklopu projekta - “Jednaka prava - jednake plaće - jednake mirovine” Širenje opsega implementacije akcija i zakonskih standarda rodne ravnopravnosti s ciljem dostizanja rodne ravnopravnosti i sprječavanja siromaštva u Hrvatskoj kojeg financira Europska komisija. Cilj projekta kao i radionica je podizanje svijesti o društvenom problemu jaza u plaćama i mirovinama između muškaraca i žena, u cilju sprječavanja rizika siromaštva za žene u Hrvatskoj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radionica će se održati 23. i 24. siječnja 2020. u Osijeku, hotel Osijek (Šamačka 4).

Nositeljica projekta je Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, partneri su: Institut za društvena istraživanja u Zagrebu, CESI-Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje, Sindikat umirovljenika Hrvatske i  Institut za ravnopravnost žena i muškaraca (Belgija), a državna tijela koja daju potporu su: Ministarstvo rada i mirovinskog sustava,  Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Ministarstvo uprave i Državni zavod za statistiku.

Prijave za radionicu: 

Molimo Vas da na adresu CESI - Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje: [email protected] dostavite imena i prezimena te podatke (telefon i e-mail) zaključno do ponedjeljka, 20. siječnja 2020. godine.

Program radionice: 


Izdvojeno

Reci što misliš!