Vijesti / Regija

Nova radna mjesta u tvornici elektroopreme

Nova radna mjesta u tvornici elektroopreme

Grad Valpovo uskoro bi trebao dobiti novu, vrijednu investiciju, naime svoj novi proizvodni pogon trebala bi otvoriti tvrtka TEO belišće d.o.o.  tvornica elektroopreme, za projektiranje, proizvodnju i montažu elektrotehničke opreme u industriji koja zapošljava 84 djelatnika elektrotehničke struke, koja je ujedno, kroz dva pravna subjekta: TEO-Belišće d.o.o. i TEO-Ing d.o.o. Vodeća tvrtka u regiji u području projektiranja i proizvodnje elektrotehničke opreme za industriju, vlasnika Branka Vukobratovića.

teo belisce495

U zajedničkom priopćenju vlasnika tvrtke Branka Vukobratovića i gradonačelnika Valpova Leona Žulja, između ostaloga navodi se da je u Zoni malog gospodarstva II u Valpovu na čestici površine 4.391 m2 planirana gradnja poslovne građevine, radnog naziva: Proizvodni pogon za proizvodnju i montažu elektrotehničke opreme za industriju.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Planirano je da se proizvodni pogon izgrađuje  po fazama, a da prva faza, modul 1, bude poslovno-proizvodna zgrada na dvije razine ukupne površine 768 m2. Završetak radova planiran je u roku od dvije godine, odnosno 2014. godine. Istovremeno s izgradnjom modula 1 izvršiti će se pripremni i građevinski radovi za temelje modula 2. Modul 2 činit će drugu fazu investicije a dinamika izgradnje ovisiti će o stvarnim potrebama proizvodnog pogona.

Zgradu proizvodnog pogona u Valpovu planirano je izgraditi kao visoko energetski učinkovitu i troškovno konkurentnu s nisko-temperaturnim grijanjem i fotonaponskim sustavom na krovu objekta.
Izgradnjom prvog modula bit će otvoreno do 15 novih radnih mjesta, a vrijednost ovog ulaganja iznosi 3,5 milijuna kuna.
Kao razlog investicije u proizvodni pogon u Valpovu je nastavljanje i širenje poslovnih aktivnosti i razvoj poslova elektromontaže. Zbog potrebe kontinuiranog praćenja sve naprednijih zahtjeva svojih kupaca i širenja samog proizvodnog programa.


IZVOR: www.valpovo.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!