Vijesti / Regija

Cijela Valpovština u znaku karnevala, pokladno jahanje u Petrijevcima

Cijela Valpovština u znaku karnevala, pokladno jahanje u Petrijevcima

Istoga dana radicionalni školski maskenbal u Ladimirevcima najavljen je za 15 sati. Okupljanje je ispred škole.



Bizovački dječji vrtić
u petak je organizator karnevalskog slavlja, koje će se održati u sali za svatove s početkom u 17.50 sati. Također u 19 sati u kapelici Svetog Trojstva počinje večer poezije pod nazivom "Okrenut prema svitanju". Svojim pjesmama publici će se predstaviti Nikola Kuzmičić iz Zagreba. Ulaz je slobodan.

U subotu, 19. veljače Društvo Naša djeca Belišće organizira Gradski maskenbal od 9.45 sati, za kada je najavljeno okupljanje malih i velikih maškara kod ljetne pozornice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dječji gradski karneval, u organizaciji Društva Naša djeca Valpovo, počinje okupljanjem u 11 sati u dvorištu osnovne škole, odakle će maskirana povorka krenuti prema središtu Valpova. Djelatnici i korisnici programa Pomoć u kući Belišće u subotu organiziraju Bal pod maskama, koji će započeti u 18 sati u prostorijama NK Podravac u Bistrincima. Ulaz je dobrovoljni prilog.

pokladno 495

Pokladno jahanje od Zelčina do Ivanovaca i Marjančaca počinje u subotu u 11 sati. Članovi Konjogojske udruge Petrijevci u nedjelju od 11 sati organiziraju pokladno jahanje ulicama mjeste. Istoga dana tradicionalni dječji maskenbal u Petrijevcima počinje u 15 sati. Povorka ulicama Petrijevaca završava kod vatrogasnog doma, gdje će biti prigodni domjenak. U 20 sati u hotelu Termia započinje 10. Lička zabava koju organizira Zavičajna udruga Ličana Gacka iz Bizovca.


Glas Slavonije


Izdvojeno

Reci što misliš!