Vijesti / Regija

Ugovor za novu cestu u Ivanovcima

Ugovor za novu cestu u Ivanovcima

Osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić sa suradnicima jučer je boravio u radnom posjetu Valpovu, gdje su ga primili gradonačelnik Leon Žulj s dogradonačelnicima Pavicom Majdenić i Draganom Skelcem te predsjednikom Gradskog vijeća Jozom Piškorjancem.

Bilo je riječi o mnogim projektima koje je Grad realizirao proteklih godina, ali i projektima koji su još u fazi realizacije, poput projekta odvodnje i izgradnje vodoopskrbnog sustava, opremanja poslovnih zona, privlačenja novih poduzetnika i otvaranja novih radnih mjesta, gradnje i opremanja Centra kulture "Tomislav" i drugih projekata u kojima bi Županija u idućoj godini mogla pomoći Valpovu.

 "Žao mi je što suradnja nije na razini da bi u mnogim projektima na području Valpova mogla više sudjelovati i Županija, no Županija vam je uvijek otvorena i spremna pomoći u okviru svojih financijskih mogućnosti. Nastojimo i nastojat ćemo da i u idućoj godini radimo kako bismo zadovoljili interese građana u svim dijelovima županije, bez obzira na to tko je na vlasti i smatram da upravo zbog toga naša komunikacija u budućnosti treba biti na najvišoj razini", rekao je župan Šišljagić. Dolazak u Valpovo iskorišten je i za potpisivanje sporazuma o sufinanciranju izgradnje ceste u Ivanovcima, vrijedne oko 1,8 milijuna kuna, a koji su potpisali gradonačelnik Žulj i ravnatelj Županijske uprave za ceste Tihomir Glavaš. Grad Valpovo će u projektu sudjelovati sa 100.000 kuna.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

TEKST: L.Aničić (Glas Slavonije)


Izdvojeno

Reci što misliš!