Vijesti / Regija

VIDEO: Završen sajam Agro zemlja

VIDEO: Završen sajam Agro zemlja

Velika gužva obilježila je i posljednji dan sajma. Kao i prethodna dva dana, posjetitelji su mogli razgledati, ali i kupiti nešto iz bogate ponude - od poljoprivredne mehanizacije, sadnica, do prehrambenih aritkala. Unatoč gospopdarskoj krizi koja se osjetila i na ovoj sajamnskoj manifestaciji, njegovi organizatori iznimno su zadovoljni i ocjenjuju je uspješnom.

SAN KATAVA - Katava d.o.o.
«(Izlagači koliko vidim jesu zadovoljni, prodaje su ostvarene u određenim količinama s obzirom na ovo vrijeme recesijsko, ali ono što je najbitnije da je sajam privukao i neke nove izlagače koji su nam već sad najavili dolazak sljedeće godine.)»

A sljedeće će godine Agro Zemlju zasigurno obići i neki od ovogodišnjih posjetitelja. Osim domaćih, sajam su posjetili i inozemni gosti.
U sklopu sajma Agro Zemlja, održana je peta županijska stočarska izložba koja je okupila 50 stočara, izlagača. Riječ je o manifestaciji koja bilježi sve veći interes i na koju su organizatori sajma jako ponosni.

SAN KATAVA - Katava d.o.o.
«(Mi smo na neki način potakli mnoge da dođu, mnogi su na svojim farmama učinili neke pozitvine korake tako da smo dobili prvaka Hrvatske koji je potekao sa, da tako kažem, prve naše izložbe.)»

Na stočarskoj izložbi sudjelovala su i mlada grla. Tko zna, možda jednog dana jedno od njih postane i nacionalni prvak.

VIDEO:
{youtube}mhn_GOSW4Ps{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!