Do kraja mjeseca gotov kružni tok u Valpovu

Do kraja mjeseca gotov kružni tok u Valpovu

U tijeku su radovi na izgradnji kružnog toka  na raskrižju ulica M.Gupca, M.P.Katančića, A. M. Reljkovićeva i Kralja P. Krešimira IV u Valpovu.Radovi na izgradnji prvog kružnog toka u Valpovu vrijedni su  1,2 milijuna kuna, a njegovu izgradnji u potpunosti će financirati  Županija osječko – baranjska, odnosno Županijska uprava za ceste.

Grad Valpovo financirao je ishođenje cjelokupne dokumentacije.  Radovi na izgradnji kružnog toka povjereni su osječkoj tvrtki Gravia koja se obavezala da će radovi biti gotovi u roku 60 dana, odnosno do kraja listopada.Podsjetimo, krajem svibnja u Valpovu su ugovor o zajedničkom financiranju izgradnje kružnog toka potpisali gradonačelnik Grada Valpova Leon Žulj i ravnatelj  Županijske uprave za ceste Tihomir Glavaš.
-Ovaj projekat itekako je važan za grad jer osim što će  poboljšati prometaovanje u ovom dijelu grada povećat će i sigurnost svih sudionika u prometu. Grad Valpovo potaknuo je izgradnju kružnog toka , te na sebe preuzeo financiranje i ishodovanje svih dozvola potrebitih za izgradnju, rekao je gradonačlenik Grada Valpova Leon Žulj te najavio skorašnji početak radova na izgradnji kružnog toka na zaobilaznici, na raskrižju prema Bizovcu.

TEKST: www.valpovo.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja